Θεωρία στοιχήματος: Η σωστή χρήση του Cash Out
Στην εποχή μας, το στοίχημα επωφελείται από τον διαρκή ανταγωνισμό των εταιρειών. Η άμιλλα μεταξύ των ιστοσελίδων έχει οδηγήσει σε ολοένα και περισσότερα πλεονεκτήματα για τον σύγχρονο παίκτη. Ένα από τα σημαντικότερα είναι αναμφίβολα το Cash Out.
Στοίχημα στο Euro 2021 ΕΔΩ
Παλαιότερα, όταν ποντάραμε ένα δελτίο, θα έπρεπε να περιμένουμε την ολοκλήρωση όλων των αγώνων που έχουμε επιλέξει. Πλέον μπορούμε να τραβήξουμε το δελτίο μας ανά πάσα στιγμή. Ακόμη και pre game αν αντιληφθούμε ότι κάναμε λάθος επιλογή και φυσικά στο live, όταν η δράση εξελίσσεται.
Πότε έχει αξία να χρησιμοποιούμε το Cash Out;
Όπως είναι γνωστό το Cash Out, δηλαδή η τιμή που μας δίνει η εκάστοτε στοιχηματική για να αποσύρουμε το δελτίο μας, αυξομειώνεται ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων. Αν ο αγώνας ή οι αγώνες που έχουμε παίξει εξελίσσονται θετικά για εμάς, το ποσό ανεβαίνει. Αλλά αν η ομάδα που έχουμε ποντάρει δεχθεί γκολ το ποσό πέφτει κατακόρυφα. Αυτή η μεταβολή του Cash Out συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Και το μείζον θέμα είναι πότε και αν αξίζει να το πατήσουμε και να εξαργυρώσουμε το δελτίο μας.
Όπως κάθε τέτοια υπηρεσία και το Cash Out είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό εργαλείο, όταν έχει την κατάλληλη χρήση. Πότε όμως είναι το σωστό; Αυτό διαφέρει ανάλογα με τον παίκτη και τους στόχους του. Αν ένας παίκτης θέλει μικρές και άμεσες νίκες, συνήθως εξαργυρώνει τα δελτία του όταν η ομάδα που έχει ποντάρει προηγείται στο σκορ. Φυσικά, η τιμή στην οποία εξαργυρώνει ποικίλλει ανάλογα με το χρονικό σημείο του αγώνα. Υπάρχουν και οι άλλοι παίκτες, όμως, που θέλουν να ρισκάρουν. Και έτσι αφήνουν τα δελτία τους ως το τέλος ή εξαργυρώνουν προς το τέλος.
Απόλυτη απάντηση για το πότε θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το Cash Out προφανώς δεν υπάρχει. Όλα είναι σχετικά. Εξαρτάται από το δελτίο, από τον αριθμό των αγώνων, από τις αποδόσεις των επιλογών μας. Και φυσικά από την εξέλιξη των αναμετρήσεων.
Ας παραθέσουμε μερικά παραδείγματα σωστής χρήσης του Cash Out:
- Εξαργυρώνουμε το δελτίο μας ακόμη και pre game αν η τελευταία ειδησεογραφία είναι αρνητική για το σημείο που επιλέξαμε. Αν για παράδειγμα ενημερωθούμε τελευταία στιγμή ότι ο βασικός επιθετικός μίας ομάδας έμεινε εκτός ενδεκάδας έχει αξία να αποσύρουμε το δελτίο μας και να επαναπροσδιορίσουμε τα σημεία μας. Επίσης, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, αν ενημερωθούμε τελευταία στιγμή ότι στο γήπεδο θα βρέχει και κατά συνέπεια ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι σε καλή κατάσταση, έχει αξία να αποσύρουμε το δελτίο μας αν έχουμε ποντάρει σε Over.
- Επιλέγουμε το Cash Out όταν το δελτίο μας πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και η τιμή εξαργύρωσης είναι πολύ κοντά στο συνολικό ποσό. Ειδικά αν ένα ή περισσότερα παιχνίδια είναι στο όριο. Αν για παράδειγμα το Cash Out μας προσφέρει το 90% του ποσού και περιμένουμε μία ομάδα να κρατήσει το προβάδισμά της, έχει αξία να τραβήξουμε το δελτίο και να πάρουμε την πλειοψηφία της νίκης μας, παρά να χάσουμε για ένα γκολ στις καθυστερήσεις.
- Δεν εξαργυρώνουμε όταν το Cash Out μας προσφέρει κάτω του 50% του αρχικού μας πονταρίσματος. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει αξία να εξαργυρώσουμε, αφού θα έχουμε σίγουρα απώλειες και στην περίπτωση που τελικά ανατραπούν τα δεδομένα και το δελτίο επιβεβαιωθεί δίχως να το έχουμε πιστωθεί, η ψυχολογία μας θα δεχθεί μεγάλο πλήγμα.
Συμπέρασμα
Όπως προαναφέραμε όμως, όλα είναι ρευστά στην περίπτωση του Cash Out, ακόμη και στα παραπάνω παραδείγματα. Ο #1 σύμμαχος για σωστή χρήση του εργαλείου αυτού είναι η ζωντανή παρακολούθηση του αγώνα. Όταν έχουμε πραγματική εικόνα των αγώνων που έχουμε ποντάρει μπορούμε να έχουμε και πολύ καλή άποψη για το αν αξίζει να τραβήξουμε το ποντάρισμά μας ή μας συμφέρει να το αφήσουμε ως το τέλος.
Η πραγματική αξία και οι σωστές αποφάσεις έρχονται όταν είμαστε ενήμεροι για τη ζωντανή δράση.