* 28η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, στο Over 4.5 πήγαν τα 5/7 τελευταία.

* Στον 1ο γύρο (10/11): Μπράγκα – Σπόρτινγκ 2-4

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Ρίο Άβε. Ο Καταμό (12’) άνοιξε το σκορ & ο Γκιόκερες με πέναλτι (45+1’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

5η διαδοχική νίκη πέτυχαν τα “λιοντάρια” την Πέμπτη και ουσιαστικά έκλεισαν θέση στον τελικό Κυπέλλου, αφού μοιάζει απίθανο να γυρίσει το ζευγάρι στην ρεβάνς της 23ης Απριλίου.

Ορεξάτη μπήκε η Σπόρτινγκ στον ημιτελικό, στο “ριμπάουντ” από κόρνερ, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πήρε γρήγορο προβάδισμα και πριν κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα ο Γκιόκερες ξόδεψε σημαντική ευκαιρία.

Ακόμα πιο δημιουργική στο 2ο μέρος, ωστόσο της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην αντίπαλη περιοχή, έβγαλε ωραίες συνεργασίες κι ο Γκιόκερες έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, αλλά αστόχησε οριακά (δοκάρι) σε αρκετές περιπτώσεις.

Όσον αφορά τη Liga Portugal, η Σπόρτινγκ έκλεισε το Μάρτιο με 4/4 νίκες, όλες με 3 γκολ ενεργητικό, αλλά από χθες είναι στο -3 από την κορυφή, αφού η Μπενφίκα πέρασε από το “Ντραγκάο”.

“Είμαι πολύ ήρεμος. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο τα παιχνίδια, αλλά είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά της ομάδας, η οποία γίνεται όλο και καλύτερη, δημιουργεί περισσότερες καταστάσεις, είναι πιο έντονη στο τελευταίο τρίτο.” δήλωσε ο κόουτς Μπόρζες.

Καμία αλλαγή στο ιατρικό δελτίο ενόψει Μπράγκα, παραμένουν εκτός για 3ο σερί ματς ο βασικός Μορίτα (μέσος), την ώρα που ο ηγετικός Γκονσάλβες (μέσος) δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Μακροχρόνια εκτός οι Μπραγκάνσα (μέσος), Σιμόες (μέσος), Νούνο Σάντος (αρ. μπακ/χαφ).

Στατιστικά

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Goal/Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΡΑΓΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Αρούκα. Ο Όρτα (39’) άνοιξε το σκορ, ο Ράτσιτς (44’) έκανε το 2-0 για την Μπράγκα & ο Τρέσα (68’) μείωσε για την Αρούκα.

Με 3η διαδοχική νίκη έκλεισαν το Μάρτιο οι “αρσεναλίστας” επιστρέφοντας από τη διακοπή των εθνικών ομάδων και διατηρούνται “ζεστά” μέσα στη διεκδίκηση της 3ης θέσης που οδηγεί στο επόμενο Europa League.

Δεν ήταν πειστική η εμφάνιση του προηγούμενου Σαββάτου για την Μπράγκα, ωστόσο είχε ξανά ουσία στο παιχνίδι της και κυνικότητα στις λίγες στιγμές που δημιούργησε (0.69 xGoals).

Γλίτωσε στο όριο (offside) το 0-1 και δίχως να έχει απειλήσει νωρίτερα άνοιξε το σκορ, εξαργυρώνοντας κλέψιμο ψηλά στο γήπεδο. Ακολούθως απείλησε σε στατική φάση και με κεφαλιά στο ακόλουθο κόρνερ έκανε το 2-0 του ημιχρόνου.

Δεν ήταν εύκολο όμως το 2ο μέρος, η Αρούκα μείωσε χτυπώντας κάθετα στο χώρο και στο φινάλε είχε δύο σημαντικές στιγμές, γλίτωσε την ισοφάριση με αρωγό το δοκάρι η Μπράγκα.

“Τώρα υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας που προκαλεί πολύ υψηλό επίπεδο προσοχής. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα μας αξίζει επίσης όλο τον σεβασμό από τον προπονητή της Σπόρτινγκ” δήλωσε ο κόουτς Καρβαλιάλ.

Στα αγωνιστικά νέα, ερωτηματικό είναι ο ενίοτε βασικός Αρέι-Μπι (στόπερ), παραμένει εκτός ο νεοφερμένος Ναβάρο (φορ) που κέρδισε φανέλα βασικού κι ο εκρηκτικός Ρότζερ (εξτρέμ) που συνεχίζει την αποθεραπεία.

Στατιστικά

* No Goal τα 8/11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Under 2.5 τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Σπόρτινγκ – Μπράγκα στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ