Κόσμος

Προγνωστικά Τένις: Τελικός US Open

Δημοσίευση: Κατηγορία: Κόσμος
Τέννις slider

Γιάνικ Σίνερ – Τέιλορ Φριτζ

Μετά από δύο εβδομάδες φτάνει στο τέλος το τελευταίο σλαμ της χρονιάς. Στον τελικό βρίσκεται ο Ιταλός και #1 της παγκόσμιας κατάταξης Σίνερ και ο Αμερικανός Φριτζ. Ο τελικός συμπεριλαμβάνει Αμερικάνο μετά από 15 χρόνια και οι φίλαθλοι θα είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι, γιατί έχουν να δούνε νικητή συμπατριώτη τους από το 2003 που το κέρδισε ο Ρόντικ.

Ο Σίνερ διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Κέρδισε το Αυστραλιανό Όπεν και μετά άλλους 4 τίτλους, πριν έρθει στο US Open. Ξεκίνησε το σλαμ με δυσκολία στον πρώτο γύρο αλλά μετά βρήκε ρυθμό, κερδίζοντας καλούς παίχτες όπως τους Πολ και Μεντβέντεφ.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Ο Φριτζ έκανε μέτρια χρονιά φέτος αλλά στο US Open ανέδειξε το ταλέντο του και ήταν πολύ σταθερός στον δρόμο του για τον τελικό, κερδίζοντας μεγάλα ονόματα του τένις όπως τους Ζβέρεφ και Ρουντ.

Στα μεταξύ τους είναι 1-1. Παίζουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού και τους αρέσει να είναι επιθετικοί από τη baseline. Ο Φριτζ έχει καλύτερο σερβίς αλλά βρίσκω τον Σίνερ καλύτερο σε όλες τις άλλες κατηγορίες. Παρόλο που πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Σίνερ, νομίζω ότι το ματς θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και θα καταφέρει να το κερδίσει σε 4 ή 5 σετ. Επίσης μου αρέσει το όβερ 10.5 γκέιμς στο πρώτο σετ, γιατί με το άγχος που θα έχουν θα κυριαρχήσουν τα δυνατά τους σερβίς.

Εκτίμηση 1: Σίνερ και όβερ 3.5 σετ (2.37)

Εκτίμηση 2: όβερ 10.5 γκέιμς 1ο σετ (2.60)

Γιάνικ Σίνερ – Τέιλορ Φριτζ στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ