*Πλέι οφ, 5η αγωνιστική
*Βόρειος όμιλος.
*Στην κανονική διάρκεια: ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1 και Καμπανιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 απέναντι στον Ηρακλή εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική των πλέι οφ. Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος (16′, 45+1′), κατάφερε να μειώσει αρχικά με τον Χάινριχ (63′) και εν συνεχεία να ισοφαρίσει με τον Μάντζη στις καθυστερήσεις (90+2′).
Μπορεί καιρό τώρα να έχει αποχαιρετήσει κάθε όνειρο και βλέψη για άνοδο, παρόλα αυτά στα πλέι οφ δεν έχει μπει αδιάφορος και παίζει για την φανέλα και τον κόσμο του. Βελτιωμένος με τον Νίκο Μπαδήμα στο τιμόνι, κατάφερε να βάλει στοπ στον Ηρακλή την προηγούμενη εβδομάδα (2-2). «Στράβωσε» από νωρίς το παιχνίδι, αλλά έβγαλε εξαιρετική αντίδραση στην επανάληψη και μπόλικα ψυχικά αποθέματα. Παραμένει χωρίς νίκη στα πλέι οφ (0-2-1), αλλά έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα.
«Τα παιδιά δείξανε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο ανυπόμονοι. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι», επισήμανε ο Έλληνας κόουτς του ΠΑΣ.
Ο τεχνικός των Ηπειρωτών ανακοίνωσε αποστολή και έχει αρκετές λύσεις για σήμερα, αλλά δεν υπολογίζει στον τραυματία Λεό και στον Γκόγκα, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.
Στατιστικά
*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal
*4/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 0-3 από τον Ηρακλή εντός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 42′, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 66′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο φινάλε (90+1′).
Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Κώστα Γεωργιάδη για λογαριασμό του Βόλου, ο Καμπανιακός βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και δοκιμών. Η επιλογή του Γιώργου Κούτση στην άκρη του πάγκου μέχρι το τέλος της σεζόν, έγκειται στο γεγονός πως ο Έλληνας κόουτς θα διαμορφώσει το έδαφος για τον διάδοχό του το ερχόμενο καλοκαίρι. Καθόλου ανταγωνιστικός στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΛ και Ηρακλή, γνώρισε δύο ήττες με μεγάλα σκορ.
«Θέλουμε να βοηθήσουμε και κάποια παιδιά, που είναι σε νεαρή ηλικία, θέλουμε να τους δώσουμε και αυτή την εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να βάλουμε και άλλα παιδιά, πιο νέα, ώστε να χτίσουμε και κάτι για το μέλλον», ξεκάθαρος ο Έλληνας κόουτς.
Ταλαιπωρούταν από κάποιες ενοχλήσεις ο Κασαπίδης, αλλά τελικά θα δώσει κανονικά το παρόν στο σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι νεαροί Αλημπαρούτης και Παντελής, αμφότεροι τραυματίες.
Στατιστικά
*5/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5
*5/7 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G
