*21η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1.

* Μόλις μια ήττα για τον Βόλο σε εφτά ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (3-3-1).

*Μετρούν 4/7 μεταξύ τους G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ σήμερα 01/02/2025!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 κόντρα στον ΟΦΗ. Το 1-0 ο Νους στο 6’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Μπετανκόρ στο 23’. Το 2-1 έκανε ξανά ο Νους στο 45’, το 3-1 έκανε ο Μπόρχα Γκονθάλεθ στο 62’. Μείωσε ο Σάλασαρ στο 75’, ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες στο φινάλε.

Πολύ κακή εμφάνιση στο Ηράκλειο και δίκαιη ήττα απ’ τον ΟΦΗ για τον Πανσερραϊκό, για τον οποίον δυσκολεύει αρκετά η πιθανότητα να διεκδικήσει την οκτάδα. Εκτός κλίματος η ομάδα των Σερρών, ο ΟΦΗ σκόραρε πολύ νωρίς, αλλά ο Μπετανκόρ ισοφάρισε απ’ το πουθενά. Ο ΟΦΗ βρήκε το 2-1 ξανά με τον Νους και είχε δοκάρι πριν την ανάπαυλα! Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι ανώτερος, εδραίωσε το προβάδισμα νίκης με το 3-1 στο 62’, ο Πανσερραϊκός ήταν φανερά εκτός κλίματος. Στο 75’ ήρθε το 3-2 με ατομική ενέργεια του Σάλασαρ, αλλά οι μεγάλες φάσεις ήταν για τον ΟΦΗ, που τελείωσε με 22 τελικές προσπάθειες και 2.70 xGoals!

«Ευχαριστούμε τον Ράσταβατς για τα καλά λόγια, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Έχουμε ένα πλάνο, προσπαθούμε να παίξουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς και πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά», είπε ο κόουτς Φεράντο. Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του έπειτα από το εντός έδρας 2-0 επί της Λαμίας, μετρά ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έμεινε στους 21 πόντους και βρίσκεται στο -5 πλέον απ’ την οκτάδα.

Μόνο απ’ τον ΠΑΟΚ έχασε ο Πανσερραϊκός στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (2-2-1), επιστρέφουν οι Τομάς (Μέσος, 18) και Χατζηστραβός (Μέσος, 17,1). Πήρε τον Ομεόνγκα (μέσος, από Μπνέι Σαχίν), παραμένει μέχρι το φινάλε της χρονιάς ο Μπετανκόρ, που παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό. Παρελθόν οι Περούτσι και Καπτούμ.

Στατιστικά

*Over 2.5 τα 8/12 παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 5/8 NG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΟΛΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Το γκολ ο Μανσούρ στο 81’ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Με δέκα παίκτες απ’ το 51’ ο Ατρόμητος.

Ακόμη ένα κακό παιχνίδι εντός έδρας για τον Βόλο την περασμένη εβδομάδα, υπέστη μια ήττα που θα μπορούσε να αποφύγει απ’ τον Ατρόμητο. Καλύτερος ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο, σε ματς που γενικά δεν είχε ρυθμό, έβγαλε δύο καλές στιγμές, μπορούσε να προηγηθεί. Οι ισορροπίες άλλαξαν στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους μετά την αποβολή του Καρλίτος, από εκεί και έπειτα το ματς «έσβησε», ο Βόλος είχε τον πλήρη έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει φάσεις, το γκολ ήρθε για τον Ατρόμητο απ’ το πουθενά, σε φάση που έχει ευθύνη ο γκολκίπερ Σιαμπάνης.

Είχε μπόλικη γκρίνια από πλευράς Θεσσαλών μετά το τελευταίο σφύριγμα, τόσο για τη διαιτησία, όσο και για προκλήσεις του Πάμπλο Γκαρσία. «Δεν μπορώ να πω ότι έλειπε τίποτα από την ομάδα μου. Οι διαιτητές δεν είναι ικανοί να δώσουν ένα πλάγιο και ένα κόρνερ. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών αλλά δεν ήρθε το VAR για να διορθώνει τα πάντα», είπε ο κόουτς Μπράτσος.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του μετά το εκτός έδρας 2-0 απ’ την Καλλιθέα, τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, μοναδική επιτυχία σ’ αυτή τη σειρά αγώνων το εκτός έδρας 2-1 επί του ΠΑΟΚ. Έμεινε στους 20 πόντους και είναι στην 11η θέση, στο +5 απ’ την τελευταία δυάδα. Εκτός έδρας είναι πιο αποτελεσματικός ο Βόλος φέτος, έχει πέντε νίκες μακριά απ’ το γήπεδο του.

Στατιστικά

*Έρχεται από 5/7 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 8/12 NG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ