6η αγωνιστική
*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 2/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.
ΝΟΥΜΠΛΕΝΣΕ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σάντα Κρουζ με σκορ 3-2, στα πλαίσια του Κόπα Τσίλε. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Σάντσες στο 21’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Βαλντέζ με πέναλτι στο 38’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Ματουράνα στο 41’. Το 2-2 έκανε ο Σόσα με πέναλτι στο 44’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάρμποτλ στο 64’.
Δεν έπεισε με την εμφάνισή της και γνώρισε την ήττα. Αν και προηγήθηκε, η συνέχεια δεν ήταν με το μέρος της, καθώς δέχθηκε την ανατροπή μετά το ημίωρο. Παρ’ όλα αυτά ισοφάρισε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη υπέκυψε ξανά, χωρίς να βρει «απάντηση».
Αντίδραση επιθυμεί να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δεν πείθει με την εικόνα της τελευταία, δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ, τη ώρα που επιθετικά ναι μεν σκοράρει, αλλά δεν φαίνεται να της είναι αρκετό ώστε να αποσπάσει παραπάνω θετικά αποτελέσματα. Μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της (1-2-2), μετρώντας 6 γκολ υπέρ και 8 κατά.
Στατιστικά
*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.
*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.
ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΙΚΙΚΕ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Κομπρελόα, στα πλαίσια του Κόπα Τσίλε. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Μέτρια εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Ντεπόρτες Ικίκε. Αν και είχε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί καμία, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Αμυντικά δέχθηκε εξίσου πίεση, διατηρώντας όμως την εστία της ανέπαφη έστω και δύσκολα.
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ακόμα, με την εικόνα της να είναι τραγική μέχρι στιγμής. Στερήθηκε βαθμούς για εξαντλήσει τις πιθανότητές της να βρεθεί στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, όμως ύστερα από την έξοδό της από τη διοργάνωση, καλείται να ανέβει ένα «βουνό» για να βρεθεί εντός εφτάδας και τη φετινή χρονιά. Ουραγός του πρωταθλήματος, όντας η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό, στο -7 από την 7η Ουνιόν Λα Καλέρα.
Στατιστικά
*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.
*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.
