* 35η αγωνιστική.

* Over 2,5 τα 15/16 τελευταία μεταξύ τους ματς.

* Η Μπαρτσελόνα πέτυχε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους.

* Στον πρώτο γύρο: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4 (27/10). Στον τελικό του Σούπερ Καπ: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 4-0 (13/01). Στον τελικό του κυπέλλου: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2, 3-2 στην παράταση (27/04).

* Το μεγάλο “Κλάσικο” του ισπανικού ποδοσφαίρου, η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στη χώρα.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα 11/05!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε στην παράταση από την Ίντερ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με 4-3 εκτός. Ισοπαλία με 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, επέστρεψε από το 2-0 της Ίντερ από τα γκολ των Λαουτάρο Μαρτίνες (21’) και Τσαλχάνογλου (45’+1), απαντώντας με τρία γκολ από Έρικ Γκαρθία (54’), Ντάνι Όλμο (60’) και Ραφίνια (87’), ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Ατσέρμπι (90’+3). Στην παράταση έχασε από το γκολ του Φρατέζι στο 99’.

Ένας στόχος, ο πιο μεγάλος απ’ όλους χάθηκε. Λύγισε από τις απουσίες στα δύο άκρα της άμυνας κυρίως, αλλά και από την κόπωση αφού οι εναλλακτικές του Φλικ δεν είναι αντάξιες ομάδας που κυνηγάει “τρεμπλ”, όπως φάνηκε και στο τελευταίο 2-1 στη Βαγιαδολίδ, στο οποίο ο Γερμανός χρειάστηκε να επιστρατεύσει ξανά τους Γιαμάλ και Ραφίνια για να πάρει τη νίκη που ήθελε.

Μεγάλη κουβέντα για τη διαιτησία, από κάποιους παίκτες και τη διοίκηση, όχι από τον “αστέρα” αυτής της ομάδας, Λαμίν Γιαμάλ, που τόνισε πως την υπόσχεση που έδωσε να φέρει το τρόπαιο, θα την τηρήσει έστω με καθυστέρηση, ούτε από τον Φλικ, ο οποίος είπε απλώς ότι στις φάσεις που ήταν 50-50, η ομάδα του δεν πήρε κανένα σφύριγμα υπέρ της. Αυτή είναι μια γενικότερη τακτική του Γερμανού, αφήνει τη διοίκηση να στήνει το δικό της… σκηνικό μετά από κάθε παιχνίδι, κρατάει την ομάδα του εκτός, διότι εκτιμά πως δεν της κάνει καλό.

Λογικό, ειδικά σε αυτήν την περίπτωση, αφού μέσα σε λίγες μέρες δίνει έναν “τελικό”, και μάλιστα “Κλάσικο”. Το παιχνίδι αυτό είναι κάτι σαν τελικός πρωταθλήματος, ειδικά αν το κερδίσει, το τρόπαιο της Λα Λίγκα θα είναι σαν να βρίσκεται ήδη στην τροπαιοθήκη της. Η ισοπαλία της διατηρεί ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα και εκείνη, ασχέτως αν έχει δύσκολο πρόγραμμα με Εσπανιόλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός, αν ωστόσο ηττηθεί, τότε ανοίγει ξανά η μάχη και κάθε παιχνίδι γίνεται “τελικός”. Κι αυτό για μια ομάδα εμφανώς καταπονημένη από τα πολλά ματς, όπως η ίδια, θα είναι ό,τι χειρότερο.

Επιστροφές για τον Φλικ, στην αποστολή ο χαφ Κασαδό μετά από πολύ μεγάλο διάστημα εκτός, το ίδιο και ο Μπάλντε, ο οποίος όμως δεν είναι έτοιμος για βασικός. Απεναντίας ο Λεβαντόφσκι όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, αγωνίστηκε ήδη για περίπου 40 λεπτά κόντρα στην Ίντερ, άθελα του Φλικ, ο οποίος τον έβαλε μετά το 3-2 της ομάδας του, μην περιμένοντας πως εκείνη θα ισοφαριστεί και το ματς θα πάει στην παράταση.

Στατιστικά

* G/G & over 2,5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

* Αήττητη σε κανονική διάρκεια αγώνα στα 6 τελευταία, κέρδισε τα μισά.

👉️ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

👉️ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΝΑΛΙ ▶️ LIVE STREAMING ΕΔΩ (11/05)
👉️ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ | Ειδικά Στοιχήματα & Παίκτες (11/05)
🔴 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Live Σχολιασμός Αγώνα (11/05)
🎁 Clasico τίτλου με δώρο* και απολαμβάνεις το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ… διπλά!
Κωδικός BETARADES25 🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 3-2 εντός επί της Θέλτα. Προηγήθηκε με τρία γκολ από Γκιουλέρ (33’) και Εμπαπέ (39’, 48’), δέχτηκε μείωση του σκορ από δύο γκολ των Χάβι Ροντρίγκεθ (69’) και Σουέντμπεργκ (76’).

Δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα έκανε στο “Μπερναμπέου” απέναντι σε μια Θέλτα που κι εκείνη ήταν διαφορετική από το ένα ημίχρονο στο άλλο. Εκείνο ωστόσο που κρατάει είναι η παρουσία του Αρντά Γκιουλέρ, ο οποίος έδειξε ξανά με πολύ ξεκάθαρο τρόπο, πως έχει αδικηθεί πολύ από τον Κάρλο Αντσελότι με τα λεπτά συμμετοχής που έχει πάρει.

Έχει χάσει τα πάντα και πλέον το μόνο που της απομένει είναι να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ως το τέλος. Αυτό μπορεί να το πετύχει ουσιασιαστικά με νίκη, αλλά για τα… μάτια του κόσμου μπορεί να το λέει και αν διατηρήσει τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα στο -4. Εκεί που όλα τελειώνουν είναι αν χάσει, εκεί θα μείνει οριστικά χωρίς σημαντικό τίτλο την τρέχουσα σεζόν, αν και υπάρχει και το Μουντιάλ Συλλόγων, το οποίο όμως θεωρείται κάτι ενδιάμεσο και όχι κομμάτι της τρέχουσας σεζόν.

Καθόλου ενθαρρυντικά τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει συμφωνήσει με τον Κάρλο Αντσελότι και θα του επιτρέψει να αποχωρήσει μετά το “Κλάσικο” για να υπογράψει με την Εθνική Βραζιλίας ο Ιταλός και να είναι στον πάγκο στα δύο ματς που θα δώσει εκείνη για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αν ισχύουν, όλα αυτά δείχνουν ότι κανείς δεν πιστεύει στον τίτλο πια, ούτε φυσικά σε νίκη στο “Μονζουίκ” και μάλλον δεν είναι εντελώς αβάσιμα αφού στον Τύπο της Μαδρίτης έχει διαρρεύσει και το όνομα του υπηρεσιακού που θα αναλάβει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν, ο οποίος φέρεται να είναι ο Σαντιάγο Σολάρι, παλιός παίκτης της ομάδας που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της και είναι άνεργος από το 2022, όταν και απολύθηκε από την Αμέρικα του Μεξικού.

Στο “φώς” και το όνομα του κανονικού αντικαταστάτη του Αντσελότι, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει, ένας επίσης πρώην παίκτης της, ο Τσάβι Αλόνσο που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας με τη Λεβερκούζεν. Σε όλα αυτά επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει, απίθανο να είναι όλα αβάσιμα κι από τη στιγμή που μάλλον ισχύουν είναι αδύνατον για τους ίδιους τους παίκτες να μη νιώθουν βαθιά μέσα τους πως η σεζόν έχει τελειώσει, με αποτυχία.

Σταθερά με τα ίδια προβλήματα, μετά βίας συγκροτείται αξιοπρεπής τετράδα στην άμυνα, με τον Τσουαμενί να γίνεται ξανά στόπερ. Επιστρέφει ο φορ Ροντρίγκο.

Στατιστικά

* Αήττητη στην κανονική διάρκεια στα 4 τελευταία, κέρδισε τα 3.

* Πέτυχε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ