*35η αγωνιστική
*Στον Α’ γύρο: Ουτρέχτη Β – Μάαστριχτ 4-3
*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5
*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Μάαστριχτ, έληξαν με N/G
*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-1-3).
ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-2 από την Αϊντχόφεν Β εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ (9′), ισοφάρισε προσωρινά (29′), αλλά δέχτηκε δύο γκολ στην επανάληψη (81′, 90+1′) τα οποία και καθόρισαν την αναμέτρηση. Στα χασομέρια μείωσε με τον Μπασρί (90+4′).
Δεν έχει τελειωμό ο αγωνιστικός της κατήφορος και πραγματοποιεί θλιβερό δεύτερο γύρο, κάτι που αποτυπώνεται εξάλλου και στα αποτελέσματά της. Χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία (0-1-7), «κόκκινο πανί» πλέον ο τεχνικός Χέρμανς που θεωρείται απίθανο να παραμένει μετά το τέλος της σεζόν, ενώ δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του. Φυσικά, έχει μείνει εκτός στόχων εδώ και πολύ καιρό.
Ηττήθηκε και από την κάκιστη Αϊντχόφεν Β, σε ένα ματς που ναι μεν είχε καλό ρυθμό αλλά τα λάθη έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αμφίβολοι δίνονται τόσο ο αρχισκόρερ Εμαέ, όσο και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Σίλβα. Πάντα εκτός ορισμένοι μακροχρόνιοι, που δεν επηρεάζουν.
Στατιστικά
*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal
*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5
OYΤΡΕΧΤΗ Β
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 από την Καμπούρ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Πήρε προβάδισμα στο σκορ από πολύ νωρίς (3′), ισοφαρίστηκε πριν την ανάπαυλα (41′) και υπέστη ολική ανατροπή με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος (48′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με εύστοχο πέναλτι της αντιπάλου στο 56′.
Μπορεί να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι με την Καμπούρ και να την αιφνιδίασε απόλυτα με το γρήγορο γκολ που πέτυχε, ωστόσο στην συνέχεια υπέκυψε στην ανωτερότητά της και δέχτηκε την ανατροπή. Επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες που είχαν προηγηθεί. Για νίκη ούτε λόγος, αφού παραμένει μακριά από τα τρίποντα για ένατη συνεχόμενη αγωνιστική (0-3-6).
Με τον τεχνικό Φαν Ντίτερεν λογικά να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, η Ουτρέχτη Β θέλει να κλείσει την χρονιά με όσο το δυνατόν πιο θετικές εμφανίσεις. Το ποιοτικό έλλειμμα είναι μεγάλο, αλλά έχει το παράσημο πως σε όλα τα παιχνίδια της είναι ανταγωνιστική και προσπαθεί. Τραυματίες ο μπακ Φαν Χις και ο μέσος Ελ Αργκιούι, τιμωρημένος ο μέσος Ντουντάς.
Στατιστικά
*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ
*Δεν σκοράρει στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της
