*2η αγωνιστική
*Η Κορίνθιανς έχει να χάσει από την Βάσκο Ντα Γκάμα εντός έδρας από το 2007. Από τότε την υποδέχθηκε 13 φορές, κέρδισε τις 10 και έχει τρεις ισοπαλίες.
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Προηγούμενο ματς: Η Κορίνθιανς έχασε 1-2 εντός έδρας από την Ουρακάν, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Σεκέιρα μόλις στο έκτο λεπτό, αλλά ισοφάρισε με τον Ρανιέλε στο 13’, όμως δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Σεκέιρα στο 37’.
Η Κορίνθιανς έχασε ξανά, έπειτα από πέντε παιχνίδια, πάλι σε διασυλλογική διοργάνωση, αλλά αυτή τη φορά εντός έδρας, με 1-2 από την Ουρακάν. Επομένως μόνο καλά δεν άρχισε το Κόπα Σουνταμερικάνα και τη φάση των ομίλων.
Βέβαια αν συνυπολογίσουμε και τις δύο προηγούμενες ισοπαλίες της, συμπλήρωσε τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη, κάτι που της έχει συμβεί άλλη μία φορά φέτος.
Η τελευταία ήταν και η πρώτη ήττα της εντός έδρας στη σεζόν, έπειτα από εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες στα προηγούμενα 11 παιχνίδια στο γήπεδό της.
Απόψε θα αναζητήσει την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας απέναντι της και μία ομάδα την οποία είναι συνηθισμένη να την κερδίζει.
Στατιστικά
*Δύο σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*6/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.
*4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ
Προηγούμενο ματς: Η Βάσκο Ντα Γκάμα έφερε 3-3 εκτός έδρας με την Μέλγκαρ, αν και προηγήθηκε 0-1 με τον Κοουτίνιο μόλις στο τρίτο λεπτό. Έκανε το 0-2 με τον Βεγκέτι στο 37’ και παρόλο που η αντίπαλος της μείωσε με τον Ροντρίγκεζ στο 39’, ο Βεγκέτι στο 51ο λεπτό της έδωσε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων. Αλλά δεν άντεξε ως το τέλος και αφού μείωσε η αντίπαλος της με τον Κάστρο στο 80’, ισοφαρίστηκε από τον Καμπρέρα στις καθυστερήσεις.
Η Βάσκο Ντα Γκάμα, εν αντιθέσει με την σημερινή της αντίπαλο, παρόλο που έπαιζε και εκτός έδρας, ξεκίνησε χωρίς ήττα τις υποχρεώσεις της στη φάση του ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Όμως έχασε μία νίκη μέσα από τα χέρια της, καθώς έφερε 3-3 εκτός έδρας με την Μελγκάρ, αν και προηγήθηκε με 1-3.
Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία στους εφτά τελευταίους αγώνες, με τέσσερις νίκες και δύο ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα.
Γενικότερα φέτος άρχισε καλά τη σεζόν, αήττητη στα πρώτα εφτά παιχνίδια, έστω και με τέσσερις ισοπαλίες, αφού στα δέκα επόμενα έχει τέσσερις ήττες, όλες τις φετινές, και πέντε νίκες. Βέβαια από τις τέσσερις ήττες της ως τώρα, οι τρεις είναι από Φλαμένγκο και η μία από την Φλουμινένσε στο πολιτειακό!
Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει τρεις νίκες σε εννιά αγώνες, με δύο ήττες στο ίδιο διάστημα, αμφότερες στο “Μαρακανά” από την Φλαμένγκο!
Στατιστικά
*3/4 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.
*Τρία σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*Τέσσερα συνεχόμενα over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της
