*1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Από κάθε όμιλο προκρίνεται απευθείας στη φάση των “16” ο πρώτος και ο δεύτερος παίζει πλέι οφ με τις τρίτες των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες για να περάσει στη φάση των “16”.
*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους.
ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ (Βραζιλία)
Προηγούμενο ματς: Η Βιτόρια Μπαϊα έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Ζουβεντούδε με τον Γκάμπριελ Ταλιάρι να σκοράρει δύο τέρματα στο 8’ και στο 51’.
Η Βιτόρια Μπαϊα δεν ξεκίνησε με το “δεξί” τη νέα σεζόν, τουναντίον, έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Ζουβεντούδε. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από τρεις αγώνες στους οποίους είχε μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Βέβαια στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει μόνο μία νίκη και τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους.
Αυτή η νίκη έχει έρθει στο γήπεδό της, έχοντας εφτά στα 12 παιχνίδια που έχει παίξει εκεί, με μόνο μία ήττα σε αυτό το διάστημα.
Πάντως είχε ξεκινήσει εκπληκτικά το 2025, αήττητη στα 12 πρώτα παιχνίδια της, με εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.
Επέστρεψαν από τραυματισμό οι Ματεουζίνιο, Μπαράλας, έχοντας πλέον ο Τιάγκο Καρπίνι όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Αλλά προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού στην πρεμιέρα παρουσιάστηκαν προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Στατιστικά
*7/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.
*9/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, έξι σερί στα πιο πρόσφατα.
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΝΤΑΝΤ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΚΙΤΟ (Εκουαδόρ)
Προηγούμενο ματς: Η Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα έχασε με 3-2 εκτός έδρας από την Βινοτίντο ντε Εκουαδόρ, αν και προηγήθηκε 1-2 με τέρμα του Ντίαζ στο 18’ και του Παλάσιος στο 45’. Είχε βρεθεί να χάνει από τέρμα του Μέρα στο 15’ και τελικά δέχθηκε δύο γκολ ακόμη από τον Αζπιάζου (45’, 59’).
Η Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα Ντε Κίτο ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Βινοτίντο ντε Εκουαδόρ, πρώτη της ήττα έπειτα από εφτά αγώνες που δεν είχε χάσει, με τρεις νίκες στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Αλλά ήταν και η πρώτη της εκτός έδρας ήττα στη σεζόν, έπειτα από μία νίκη και μία ισοπαλία στα πρώτα δύο που έπαιξε μακριά από το γήπεδο της.
Έπειτα από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Εκουαδόρ είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόνο μία ήττα, αυτή πριν πέντε μέρες, έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.
Στατιστικά
*Δύο σερί over 2,5 τελευταία παιχνίδια της.
*4/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.
