* 28η αγωνιστική.

* G/G & over 2,5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους.

* Δεν έχει νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ την τελευταία δεκαετία η Ράγιο Βαγεκάνο, μετράει 0-4-2.

* Στον πρώτο γύρο: Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2 (19/08). Στο κύπελλο: Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ράγιο Βαγεκάνο 3-1 (17/01).

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας σήμερα 16/03

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός με 2-1. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τα γκολ των Εμπαπέ (30’) και Βινίσιους (34’), μείωσε με τον Ντίαθ (45’+2).

Πολύ κατώτερη των περιστάσεων στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” απέναντι σε μια Ρεάλ Μαδρίτης που δεν ήταν ούτε απόλυτα συγκεντρωμένη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ούτε έπιασε την πολύ μεγάλη απόδοση. Στη μετριότητα γενικά κινήθηκε το παιχνίδι, με ένα ξέσπασμα της αντιπάλου που έφερε το 2-0 για εκείνη και ένα τρομερό γκολ του Ντίαθ, το οποίο όμως ήταν εμφανές πως δεν θα φέρει κάτι παραπάνω.

Σε περίοδο κάμψης, ήταν αναμενόμενο να συμβεί κι αυτό από τη στιγμή που είχε τρέξει ένα πολύ εντυπωσιακό σερί. Ζητούμενο τώρα για τον Ίνιγο Πέρεθ και τους παίκτες του είναι να βάλουν φρένο στην κατρακύλα, η οποία τους έχει φέρει οριακά εντός πρώτης δεκάδας, λόγω ισοβαθμιών.

Κομβικό το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη, ή αν θα πρέπει να κοιτάξει να παίρνει βαθμούς για να μην πάθει ό,τι και πέρυσι, να βρεθεί τις τελευταίες αγωνιστικές να παλεύει για την παραμονή, εντελώς από το… πουθενά. Ο Ίνιγο Πέρεθ με το ίδιο ρόστερ λίγο ως πολύ ήταν και πέρυσι που συνέβη αυτό, λογικό και φέτος να φοβούνται μήπως του συμβούν τα ίδια, αν και η σεζόν δεν κινείται στο ίδιο μοτίβο συγκριτικά με την προηγούμενη.

Δημοσιεύματα θέτουν υπό αμφισβήτηση την παραμονή του Ίνιγο Πέρεθ για την επόμενη σεζόν, τον θέλουν να μετακινείται στην Οσασούνα. Καμία απάντηση από τον κόουτς ή τον σύλλογο σε αυτά, οι παίκτες παραμένουν αισιόδοξοι και σε εκδήλωση που παρευρέθηκαν έστειλαν το μήνυμα, “θα μείνουμε στην έβδομη θέση”. Σταθερά με τα ίδια πολύ σημαντικά προβλήματα.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία, ηττήθηκε στα 3.

* Under 2,5 τα 5/6 τελευταία ματς της, έσπασε σερί στο εκτός με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός για το Γιουρόπα Λιγκ και με ανατροπή. Με πέναλτι του Ογιαρθάμπαλ στο 10’ το 0-1, η αγγλική ομάδα το γύρισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με εκτελεστή τον Μπρούνο Φερνάντες (16’, 50’), σημείωσε άλλα δύο γκολ στο τέλος, πάλι με τον Φερνάντες (87’) και με τον Νταλότ (90’+1). Από το 63’ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του μπακ Αραμπούρου.

Μετρήθηκε όσον αφορά τον μεγάλο στόχο του Γιουρόπα Λιγκ και βγήκε “λίγη”. Έχει λόγους να φωνάζει για τη διαιτησία, ειδικά για ένα πέναλτι που ανακάλεσε ο διαιτητής επειδή ο ίδιος ο Ντοργκού της Γιουνάιτεντ του είπε πως δεν υπήρξε, η ίδια όμως ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών και αποκλείστηκε καθαρά.

Μεγάλος εκνευρισμός στην ομάδα κυρίως για τη διαιτησία με δηλώσεις από τον Αλγουαθίλ και τους παίκτες του. Αυτό όμως είναι είναι κάτι που παρατηρείται έντονα γενικότερα και οφείλεται σαφώς στο γεγονός ότι ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ και οι παίκτες του έχουν βάλει πίεση στους εαυτούς τους με στόχους που δεν είναι εύκολο να καταφέρουν. Ήδη έχασαν έναν από αυτούς, το πιθανότερο είναι να χάσουν και τον δεύτερο, το κύπελλο, από τη στιγμή που αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία μάλιστα ηττήθηκαν στο πρώτο ματς εντός, με 0-1.

Ο πιο ρεαλιστικός στόχος που τους έχει απομείνει είναι η έξοδος στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και με το να δίνουν βάση σε κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ το προηγούμενο διάστημα, “τορπίλισαν” οι ίδιοι τις πιθανότητές τους, σε σημείο να παλεύουν και για εκείνον από μειονεκτική θέση. Μεγάλο παράδειγμα του παραπάνω ισχυρισμού το τελευταίο παιχνίδι με τη Σεβίλλη, ο Αλγουαθίλ έκανε ολοκληρωτικό ροτέισον και οι Ανδαλουσιάνοι “απέδρασαν” από το Σαν Σεμπαστιάν με ένα διπλό που τους έφερε πάνω από τους “τσούρι-αρντίν” και την ίδια τη Σοσιεδάδ μετά από πολύ καιρό, κάτω και από την πρώτη δεκάδα.

Στένεψαν πολύ τα περιθώρια, πρέπει να νικήσουν στο “εξάποντο” τη Ράγιο ώστε να την προσπεράσουν και να μπουν ξανά δυναμικά στη μάχη για την πρώτη οκτάδα. “Έχουμε τη διάθεση να παλέψουμε μέχρι τέλους για μια θέση στην Ευρώπη” τόνισε ο Αλγουαθίλ. Τεράστια απώλεια ο Μπράις Μέντεθ, ο οποίος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, δέχτηκε σε όλα τουλάχιστον από 1 γκολ, ηττήθηκε στα 4.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία, έσπασε σερί στο “Ολντ Τράφορντ” αλλά ηττήθηκε με ανατροπή.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ