* 31η αγωνιστική.

* Αήττητη η Ατλέτικο Μαδρίτης την τελευταία δεκαετία στα ματς με τη Βαγιαδολίδ, κέρδισε τα 6 τελευταία, από 3 εντός-εκτός.

* Over 2,5 οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

* Στον πρώτο γύρο: Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-5 (30/11).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 με ανατροπή, εκτός έδρας τη Σεβίλλη. Πίσω στο σκορ από το γκολ του Αγκουμέ στο 7’, το γύρισε με πέναλτι του Άλβαρες (25’) και γκολ του Μπάριος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα της Σεβίλλης πήρε τη νίκη ηρεμίας που είχε απόλυτη ανάγκη. Ασαφές το κατά πόσο την άξιζε, γεγονός είναι πως δεν έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο ενώ και στο δεύτερο, πάλι δεν έπαιξε ως ομάδα που μέχρι πρότινος διεκδικούσε πραγματικά το πρωτάθλημα.

Στη βαθμολογία τα πράγματα δεν είναι καλά για εκείνη, η τρίτη θέση δείχνει να είναι το μέγιστο που μπορεί να πάρει τη φετινή σεζόν. Θα είναι πρόοδος σε σχέση με πέρυσι, με δεδομένο όμως ότι φέτος έγινε μια επένδυση για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, πάλι δεν μπορεί κανείς να είναι ικανοποιημένος.

Για τη δεύτερη θέση πάντως έχει πιθανότητες, τουλάχιστον όσο συνεχίζει να της δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης δικαιώματα. Αρκεί και η ίδια να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις και να αγχώσει τους “μπλάνκος”, οι οποίοι προς το παρόν περισσότερο κοιτάζουν πως θα φτάσουν και θα προσπεράσουν την Μπαρτσελόνα, αν αυτό είναι πραγματικά εφικτό, παρά ανησυχούν που έχουν πίσω τους, τους “ροχιμπλάνκος”.

Κόντρα στη Βαγιαδολίδ λογικό είναι για όλους να αποτελεί ένα πολύ “καυτό” φαβορί, ο Χουλιάν Άλβαρες ωστόσο προειδοποίησε τους συμπαίκτες του λέγοντας, “δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο”. Αμφίβολοι οι χαφ Λίνο και Ντε Πολ.

Στατιστικά

* G/G τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

* Δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ σε καθένα από τα 4 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Προηγούμενο ματς: Διασύρθηκε εντός έδρας στην καστιγιάνικη μονομαχία με τη Χετάφε, με 0-4, από τα γκολ των Αραμπάρι (1’), Τεράτς (19’, 38’) και Ντουάρτε (80’). Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε ο μέσος της, Μάριο Μαρτίν.

Στη χειρότερη περίοδο των τελευταίων χρόνων, έγινε έρμαιο σε μια Χετάφε που δεν της έδειξε έλεος και έπαιξε όπως χρειαζόταν για να φτάσει σε μια ευρεία νίκη. Η ίδια εκτός από εντός αγωνιστικού χώρου, έδειξε πως είναι σκέτο μπάχαλο και εκτός, με τον αρχηγό Λουίς Πέρεθ και τον φορ Λατάσα να έρχονται στα χέρια.

Σε έξαλλη κατάσταση ο κόσμος για όλα αυτά που συμβαίνουν, το ίδιο το κλαμπ μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα έβαλε με τους παίκτες με το μήνυμα “όταν φοράει κάποιος αυτή τη φανέλα και παίζει σε αυτό το γήπεδο οφείλει να δείχνει αφοσίωση, χαρακτήρα και αξιοπρέπεια”. Παράλληλα πάρθηκε η απόφαση της παύσης του Λουίς Πέρεθ από τη θέση του αρχηγού της ομάδα, με τον παίκτη να κινδυνεύει με τιμωρία, αφού ήταν εκείνος που ξεκίνησε το επεισόδιο, επιτιθέμενος κυριολεκτικά στον Λατάσα.

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις προς τον ιδιοκτήτη, τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο, Ρονάλντο, πάλι εν χορώ ο κόσμος του ζητούσε να αποχωρήσει. Ο άλλοτε σταρ της Βραζιλίας δεν έχει αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, γεγονός που έχει προκαλέσει αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, κλείνει ενδεχομένως και η “πόρτα” σε πιθανούς επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τις μετοχές του όσο εκείνος δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Σχεδόν απελπισμένος ο Άλβαρο Ρούμπιο, αποκάλυψε πως την ώρα της συνέντευξης Τύπου δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος τι θα συμβεί με τον Λουίς Πέρεθ. “Πρέπει να αποστασιοποιηθούμε από όλα όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά, δεν μας κάνουν καλό” τόνισε ο κόουτς. Τιμωρημένος ο Μάριο Μαρτίν, για άλλο ένα παιχνίδι θα απουσιάσει ο πρώτος γκολκίπερ Χάιν.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 11 τελευταία, σε όλα δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ, ηττήθηκε στα 4 πιο πρόσφατα.

* Over 2,5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ