Άσσοι σε πτώση σε Ομάν και Μεξικό (28/01)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Πλούσια η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (28/01) με πλούσια δράση στα πρωταθλήματα της Αγγλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από το Sultan Cup του Ομάν και την αναμέτρηση Σαχάμ – Αλ Νάχντα κάνουμε την αρχή. Τεράστια πτώση παρουσιάζει ο άσσος, καθώς άνοιξε στο 5.20 και έχει φτάσει στο 2.70 με πτώση 48.1%.

Στο Μεξικό τώρα για την αναμέτρηση Νεκάξα – Κρουζ Αζούλ. Και εδώ ο άσσος μας ενδιαφέρει, καθώς είχε ανοίξει στο 5.75 και πλέον έχει κατέβει στο 3.60 με πτώση 37.4%.

Στο ματς Φάρσλεϊ – Μαρίν τώρα, όπου η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων πέφτει, βρισκόταν αρχικά στο 2.70 και τώρα πληρώνει 2.00.

Τζίροι

Στην κορυφή βρίσκεται η αναμέτρηση Πόρτσμουθ – Μίλγουολ για την Τσάμπιονσιπ που έχει τζίρο μέχρι στιγμής στα 47.582€, με το περίπου 40% να έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στη Λιγκ 1 Αγγλίας για το ματς Ρέξαμ – Στίβενεϊτζ έχοντας συγκεντρώσει αυτή την ώρα 14.674€. Σχεδόν το 49% εξ αυτών έχει πάει στη νίκη των γηπεδούχων.

Στην ίδια κατηγορία για την αναμέτρηση Μπέρτον – Ρέντινγκ με τζίρο 8.509€. Από αυτά, το περίπου 40% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:35