*Ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αυστρίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στο πρωτάθλημα: Χάρτμπεργκ – Αούστρια Βιέννης 1-1, Αούστρια Βιέννης – Χάρτμπεργκ 1-0

*Under 2,5 στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Μπλάου Βάις Λιντς. Τα γκολ πέτυχαν Φιτζ (2′) και Ρανφτλ (17′).

Επιβεβαίωσε τον τίτλο φαβορί που έφερε στην έδρα της Μπλάου Βάις Λιντς κι εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Στουρμ Γκρατς, σκαρφαλώνοντας μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ της Μπουντεσλίγκα.

Καλύτερη παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο η Αούστρια Βιέννης, σκόραρε δύο φορές κι έχασε άλλες ισάριθμες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη. Πήρε τον δεύτερο ρόλο στη συνέχεια αντέχοντας στην πίεση που της ασκήθηκε.

Τέσσερις σερί νίκες μετρούν οι πρωτευουσιάνοι, πρέπει να γυρίσουμε δέκα χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία συμμετοχή τους σε τελικό Κυπέλλου Αυστρίας. Πανηγύρισαν την κατάκτηση του εν λόγω τίτλου για τελευταία φορά το 2009 επί της Αντμίρα Βάκερ. Έφτασαν στα ημιτελικά προσπερνώντας τα εμπόδια των Σααλφέλντεν, Όεντ, Χορν και Στουρμ Γκρατς.

Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (3-2) από την Κλάγκενφουρτ. Ο Αβντιγιάι άνοιξε το σκορ στο 12′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Τοσέφσκι (45+2′, 63′), προτού ισοφαρίσει ο Μίγιτς (71′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τοσέφσκι στο 84′.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στη διάρκεια της αναμέτρησης, η Χάρτμπεργκ δεν κατάφερε να περιορίσει τη δράση του κορυφαίου Τοσέφσκι γνωρίζοντας την ήττα μπροστά στο κοινό της από την Κλάγκενφουρτ μπαίνοντας με το… αριστερό στα πλέι άουτ της Μπουντεσλίγκα.

Παραμένοντας στους 13 βαθμούς υποχώρησε στην 3η θέση, ισορροπεί με την Κλάγκενφουρτ και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο ΛΑΣΚ στην προσπάθεια για πρόκριση στα ευρωπαϊκά πλέι οφ. Τρίτη ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις για τη Χάρτμπεργκ, πανηγύρισε μόλις μία νίκη απ’ την έναρξη του 2025 επί της Ραπίντ Βιέννης (2-1 εντός) στις 9 Μαρτίου.

Για 4η φορά δίνει το παρών στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αυστρίας η Χάρτμπεργκ, σε καμία από τις προηγούμενες δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Ξεπέρασε τα εμπόδια των Μπίσοφσχοφεν, Λάφνιτζ, Αούστρια Λουστενάου και Στρίπφινγκ για να φτάσει σε αυτά. Σταθερά εκτός ο Ομορέγκιε, δεν προλαβαίνει ο Χάβελ.

Στατιστικά

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ