ΟΦΗ

Αν και δυσκολεύτηκε στην έδρα του ουραγού της βαθμολογίας Αλίμου, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απώλεια του Φωστήρα στην έδρα της Επισκοπής και τώρα παίζει για δύο αποτελέσματα στον «τελικό», αφού του αρκεί και η ισοπαλία. Η αλήθεια είναι ότι αν τελικά ο ΟΦΗ πάρει την άνοδο, κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι δεν θα το άξιζε. Συγκεκριμένα, είναι αήττητος σε 14 ματς με 12 νίκες.

Το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, κάτι που δεν γινόταν ακόμα και όταν η ομάδα ήταν στην Super League και η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο να έρθει από νωρίς στο γήπεδο για την δική του διευκόλυνση.

Πέρα από τον τραυματία Μπουρσέλη, ο Νίκος Νιόπλιας δεν ανακοίνωσε αποστολή, θέλοντας όλους τους παίχτες στο γήπεδο σε μια κίνηση συσπείρωσης πριν από το σημαντικότερο ματς της σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 1-0 τον Άλιμο εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Είναι αήττητος σε 14 ματς πρωταθλήματος με 12 νίκες.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό οι παίχτες του Φωστήρα παραλίγο να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους. Έμειναν στο 1-1 με την Επισκοπή εκτός έδρας και τώρα χρειάζονται μόνο νίκη μέσα στο Γεντί Κουλέ για να πάρουν την άνοδο, ενώ αν είχαν νικήσει, θα τους έκανε και η ισοπαλία. Τώρα δεν αλλάζει κάτι και ο Φωστήρας θα πάει για το θαύμα.

Η διοίκηση της ομάδας έβγαλε ανακοίνωση, μέσω της οποίας θέλει να αποφορτίσει από το άγχος τους παίχτες, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για εμάς ο Φωστήρας, ηθικά τουλάχιστον είναι πρωταθλητής. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, τιμώντας την ιστορία του συλλόγου, τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με το ήθος που τους διέπει. Δεν φοβόμαστε τον ΟΦΗ. Άλλωστε έχουμε μάθει να… πολεμάμε και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Ευχόμαστε το ματς αυτό να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».

Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Ψυρόπουλος, τόνισε από τη μεριά του: «Στη διάρκεια της σεζόν αποδείξαμε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά καταφέραμε να κάνουμε μια πορεία αντάξια του συλλόγου με μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και τη βοήθεια των οπαδών μας.

Μένει άλλη μία μάχη και έχουμε μια τελευταία ευκαιρία για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Βλέποντας άλλες ομάδες με πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ να παλεύουν για την παραμονή, καταλαβαίνουμε πόσο καλή χρονιά κάναμε. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Προηγούμενο ματς: Ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Επισκοπή εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

 Στατιστικό: Τα τρία τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G.