ΕΘΝΙΚΟΣ

Παρά το γεγονός ότι είχε 8 νίκες και μία ήττα σε 9 ματς και ο Εθνικός «λύγισε» στην πολύ δυνατή έδρα του Ιάλυσου και έχασε με 3-2 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του. Τώρα θέλει τη νίκη μόνο για να κυνηγήσει την 3η θέση για λόγους γοήτρου. Ισοβαθμεί με την Τριγλία Ραφήνας, αλλά χάνει στην μεταξύ τους ισοβαθμία, οπότε θα χρειαστεί καλύτερο αποτέλεσμα από αυτήν για να βγει 3ος. Οι Στρατάκης και Βλάχος θα απουσιάσουν, αλλά ο Θύμιος Γεωργούλης αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα από τους παίχτες που θα είναι διαθέσιμοι, κάτι που έχει δείξει σε όλη τη σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 3-2 από τον Ιάλυσο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τρία από τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5 και G/G.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Μπορεί η ομάδα της Κρήτης να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και αρκετές αγωνιστικές αφού είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά, αυτό όμως δεν την εμπόδισε στα δύο τελευταία παιχνίδια της να πάρει πρώτα τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άλιμο εντός έδρας και πριν από λίγες μέρες, να κόψει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς από την 2ο Φωστήρα κρατώντας τον στο 1-1. Έτσι, ο Φωστήρας θέλει μόνο νίκη στο τελευταίο ματς στην έδρα του ΟΦΗ για να ανέβει.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς και οι δύο θα θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και έχουμε μόνο αυτό στο μυαλό μας. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Ακολούθησαν όλα όσα λέγαμε στα αποδυτήρια και πιστεύω πως και εμείς από τη μεριά μας, κάναμε αυτά που οφείλαμε ως ποδοσφαιρικό τμήμα», ήταν τα λόγια του τεχνικού, Σπύρου Σπυριδάκη.

Προηγούμενο ματς: Ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Φωστήρα εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

 Στατιστικό: Τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G.