*Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 08/05, όμως είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που δεν επέτρεπε στην αποστολή των Ζακυνθινών να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς προς τη Λέσβο.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Την ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ο Αιολικός, στην έδρα του Παναρκαδικού. Προερχόμενη από την ευρεία νίκη επί του Κανάρη Χίου (6-0), η ομάδα του Πέτρου Μίχου ταξίδεψε στην Τρίπολη με μόνο στόχο τη νίκη που θα την διατηρούσε στο παιχνίδια της δεύτερης θέσης. Ωστόσο δεν κατάφερε να κάποιο βαθμό, καθώς ηττήθηκε με 2-1, δεχόμενη γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αιολικός είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κέρι στο 80ο λεπτό. Με την ήττα αυτή παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 44 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟ Βάρδας, με παιχνίδι περσσότερο. Παραμένει αήττητος στα έντεκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, όπου και έχει απολογισμό οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα έξι παιχνίδια από αυτά.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Παναρκαδικό για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

 

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ

Αν και έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, εδώ και κάποιες αγωνιστικές, ο Λεβάντε κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες, όπου δεν είχε καταφέρει να πετύχει και κάποιο τέρμα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νίκου Βεντούρη φιλοξένησε την Ερμιονίδα, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη με 4-0. Σε ένα μέτριο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Κομιώτη (38′), με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο πρώτο λεπτό της επανάληψης. Στο 80′ ο Στούπης έκανε το 3-0 στο παιχνίδι, με τον Μαρούδα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τη νίκη του αυτή, ο Λεβάντε έφτασε τους 17 βαθμούς και προσπέρασε τον Κανάρη Χίου στο βαθμολογικό πίνακα. Μετράει μόλις ένα βαθμό σε δεκατρία παιχνίδια μακριά από την έδρα του, χωρίς να έχει βρει δίχτυα στα πέντε τελευταία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Ερμιονίδας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.