ΠΥΡΑΣΟΣ

Στο ισόπαλο 0-0 με τον Οπούντιο έμεινε την περασμένη αγωνιστική ο Πύρασος, εντός έδρας. Συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (0-3-4). Ελάχιστες οι ελπίδες που έχει για παραμονή στην κατηγορία, αφού για να πετύχει το θαύμα θέλει να μην κερδίσει κανένα παιχνίδι ο Εθνικός Φιλιππιάδας και να χάσει την τελευταία αγωνιστική ο Οικονόμος στο Βόλο από τη Νίκη. Σενάριο απίθανο να βγει αληθινό και έτσι η ομάδα από τη Νέα Αγχίαλο θα αγωνίζεται του χρόνου στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Εντός έδρας έχει απολογισμό 5-6-4 με 17-12 τέρματα. Στις πρόσφατες πέντε εμφανίσεις στην έδρα της δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Οπούντιο.

Στατιστικό: Τρία διαδοχικά Under 2.5 μετράει ο Πύρασος στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Από την άλλη πλευρά ο Τύρναβος αναδείχθηκε και αυτός από την πλευρά του ισόπαλος 0-0 με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, εντός έδρας. Επέκτεινε το αρνητικό του σερί στις έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-5). Πλέον και αυτός όπως και ο Πύρασος έχει απειροελάχιστες ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία. Πρέπει να μην κερδίσει κανένα παιχνίδι από τα δύο που απομένουν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, ο Οικονόμος να χάσει από τη Νίκη Βόλου, εκτός έδρας και αυτός να κάνει το 2Χ2 στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Πράγμα απίθανο που ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-6-6 με 12-13 τέρματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Οικονόμο.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη παραμένει ο Τύρναβος στις τελευταίες δέκα εκτός έδρας εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα (0-5-5), εξαιρείτε βέβαια η νίκη στα χαρτιά επί του Φωκικού.