ΦΡΕΪ

Κρίμα και μόνο για την προσπάθεια που κατέβαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Φρέι, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Ντέγκερφορς. Εκπληκτική στο πρώτο μέρος, μετουσίωσε τις ευκαιρίες της γκολ σε γκολ (11’ 0-1, 33’ 0-2). Στην επανάληψη δεν άντεξε στην πίεση που άσκησε η αντίπαλος, δέχθηκε αρχικά το 1-2 στο 68’ (αυτογκόλ) και στο 81’ το 2-2, για να πάρει εντέλει τον βαθμό που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακός. Άλλωστε μιλάμε για την ομάδα που έχει μικρό βάθος στον πάγκο της και οι περισσότεροι την θεωρούν ως το μεγαλύτερο φαβορί για τον υποβιβασμό, ωστόσο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της (1-1-1) δείχνει πως δεν θα παλέψει για αυτό το στόχο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ντέγκερφορς.

Στατιστικό: 4/5 G/G μετράει η Φρέι στα τελευταία της φετινά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Από την άλλη πλευρά η Άνγκελχολμς τα πήγε εξαιρετικά για 90’ κόντρα στη Χάλμσταντ, ωστόσο μία αδράνεια της άμυνας στις καθυστερήσεις (92’) την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα. Το εντυπωσιακό βέβαια 2Χ2 δεν δείχνει να χαλάει το κλίμα από μία ήττα από μία σαφώς ανώτερη ομάδα. Παίζει αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, κρατώντας καλά στο αμυντικό κομμάτι, βρίσκει λύσεις στην επίθεση, αλλά παραμένει άγνωστο για πόσο ακόμη θα έχει ρέντα. Το μικρό της ρόστερ και τα πολλά οικονομικά προβλήματα ίσως παίξουν το ρόλο τους. Πάντως με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της άδικα συγκαταλέγεται στα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Χάλμσταντ.

Στατιστικό: Τέσσερα συνεχόμενα Under 2,5 μετράει η Άνγκελχολμς στα τελευταία φετινά παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.