ΧΑΚΕΝ

Την ήττα με 2-1 από την Έστερσουντ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάκεν, εκτός έδρας. Επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες και πόσο μάλιστα αυτή του τοπ σκόρερ της Παουλίνιο, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από τις Γκέτεμποργκ (1-0 εκτός έδρας) και Νόρκεπινγκ (2-1 εντός έδρας), με μοναδική της επικράτηση αυτή στην πρεμιέρα επί της Έλφσμποργκ με 2-1 (εντός έδρας). Δεν ξεκίνησε καλά τη νέα σεζόν και στόχος για τον Γκέρντχαρντσον είναι η άμεσα ανασύνταξη με την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Επιστρέφουν στην ομάδα μετά τον τραυματισμό τους οι Γερεμέγεφ (ΕΠ 1/0), Σαβάτζ (ΕΠ 2/0) και Αρκίβουο (ΑΜ 0/0). Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε για ακόμη μία φορά ο Παουλίνιο (ΕΠ 3/1), ο οποίος θα επιστρέψει το Μάιο.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Έστερσουντ.

Στατιστικό: 4/5 G/G και Over 2,5 μετράει η Χάκεν στα τελευταία φετινά παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Σε αντίθεση με τη Χάκεν η Σούντσβλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Επικράτησε με 3-1 της Έρεμπρο, εντός έδρας και πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της μετά το τεράστιο «διπλό» που πέτυχε στην έδρα της Μάλμε (1-2). Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο (τέσσερα σερί Goal/Goal) στο ξεκίνημα της καινούργιας σεζόν, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα από το «Norrporten». Ταξιδεύει στο Γκέτεμποργκ για να αντιμετωπίσει τη Χάκεν, έχοντας ως στόχο να παραμένει αήττητη μακριά από την έδρα της. Πόνο στο στήθος αισθάνθηκε στο τελευταίο ο βασικός Ραγιαλάκσο (ΜΕ 4/0) και έμεινε εκτός.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Έρεμπρο.

Στατιστικό: Τέσσερα συνεχόμενα G/G μετράει η Σούντσβαλ στα φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (τα τρία εξ αυτών και Over 2,5).