*Δείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο στην Χέλσινγκμποργκ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1, εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 23’ με τον Σβένσον και είχε πολύ καλή παρουσία στα πρώτα 45’. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ισοφαρίστηκε (46’) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά δέχθηκε και το 2-1 δύο λεπτά μετά (48’). Στο 52’ η αντίπαλος της ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, δεν επέστρεψε ποτέ και εκεί τελείωσαν… όλα. Έχει μπει με το χειρότερο τρόπο στη νέα σεζόν, μετρώντας τέσσερις ήττες.

Θα περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τη φετινή χρονιά, άλλωστε δεν είναι άδικα το πρώτο φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία, στα μείον και το μικρό ρόστερ που διαθέτει. Βελτιώθηκε στην επίθεση σε σχέση με τα πρώτα δύο παιχνίδια, ωστόσο η «αχίλλειος πτέρνα» παραμένει η άμυνα (έχει δεχτεί από δύο γκολ και πάνω στα ματς που έχει δώσει) και κόντρα στην περσινή Πρωταθλήτρια, Νόρκεπινγκ, θα έχει ακόμη ένα δύσκολο απόγευμα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από τη Χέλσινγκμποργκ.

Στατιστικό: Τρία σερί Over 2.5 μετράει η Φάλκενμπεργκ στα τελευταία φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Φάλκενμπεργκ – Νόρκεπινγκ (Κλικ Εδώ)

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Από την άλλη πλευρά, η Νόρκεπινγκ απέδειξε γιατί είναι η περσινή Πρωταθλήτρια της Allsvenkan. Συνέτριψε με 4-1 την ΑΪΚ Στοκχόλμης, εντός έδρας πραγματοποιώντας σούπερ εμφάνιση. Άφησε πίσω την κακή εμφάνιση και ήττα στην πρεμιέρα από τη Μάλμε (3-1 εκτός έδρας) και δείχνει για ακόμη μία χρονιά πως δε θα αποτελέσει εύκολη λεία για τις «μεγάλες» (Μάλμε και Γκέτεμποργκ). Εμφανώς συγκινημένος ο Γιάνε Άντερσον ευχαρίστησε μετά το τέλος του αγώνα τους παίκτες του για την μοναδική παράσταση που του προσέφεραν. Δε δείχνει να πτοείται ιδιαίτερα από την επερχόμενη αποχώρηση του Σουηδού τεχνικού (αναλαμβάνει μετά το τέλος του Euro την Εθνική ομάδα της χώρας).

Πρώτη στην κορυφή, “παρέα” με τις Τζουργκάρντεν και Γιόνσεπινγκ στους εννιά βαθμούς. Δεν ήταν έτοιμοι και έμειναν εκτός οι Κούγιοβιτς (ΕΠ 3/1) και Μπάρκροθ (ΕΠ). Φρέσκο πρόβλημα με τον Φαλκ – Ολάντερ (ΜΕ), ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Στατιστικό: Τέσσερα συνεχόμενα G/G και Over 2.5 μετράει η Νόρκεπινγκ στα φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.