5η αγωνιστική των πλέι οφ Ι (τίτλου). Συμμετέχουν έξι ομάδες, η πρώτη εκ των οποίων κατακτά το πρωτάθλημα. Οι ομάδες ξεκινούν με τους μισούς πόντους απ’ όσους είχαν συλλέξει στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Πρώτος γύρος: Γάνδη – Γκενκ 1-0

Δεύτερος γύρος: Γκενκ – Γάνδη 0-1

ΓΚΕΝΚ

«Κλείδωσε» η τέταρτη θέση των πλέι οφ για την Γκενκ, τόσο χάρη στα δικά της αποτελέσματα, όσο και εξαιτίας των αποτελεσμάτων Οστάνδης και Ζούλτε Βάρεγκεμ. Κάνει φοβερές εμφανίσεις στα πλέι οφ, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, οι δύο εκ των οποίων με ευρύ σκορ, όπως και η τελευταία της Τετάρτης επί της Κλαμπ Μπριζ εντός έδρας. Δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο, έκανε σπουδαία δουλειά και ανταμείφθηκε με τέσσερα γκολ, τα οποία την έφεραν στους 33 πόντους και το -2 απ’ την τρίτη θέση, που είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος της. Είναι καταπληκτική εντός έδρας μέσα στο 2016, μετράει μόνο νίκες για το πρωτάθλημα, συνήθως σκοράρει αρκετά γκολ. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Γκενκ με 4-2 επί της Κλαμπ Μπριζ.

Στατιστικό: Από 4/5 Over 2,5 προέρχεται η Γκενκ ανεξαρτήτως έδρας.

Στοιχημάτισε τώρα στο Γκενκ – Γάνδη
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΑΝΔΗ

Μακριά απ’ τη νίκη για ακόμη μια φορά έμεινε η Γάνδη και όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα κάνει «φτερά». Είχε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων κόντρα στην Άντερλεχτ, έδειξε ότι ήθελε το ματς πάρα πολύ, ωστόσο δεν είχε τον τρόπο να πάρει αυτό που επιθυμούσε. Ήταν η τρίτη φορά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των πλέι οφ που δεν κερδίζει, το τελικό 1-1 την έφερε στους 35 πόντους και το -3 απ’ την κορυφή, από χθες βρίσκεται στο -6 μετά τη νίκη της Κλαμπ Μπριζ επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Μονόδρομος η νίκη σήμερα για τη Γάνδη, καθώς σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα μείνει πολύ πίσω και δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει τον τίτλο. Απ’ την άλλη βέβαια, αν ηττηθεί μπλέκει ακόμη και για την τρίτη θέση, καθώς θα υποχωρήσει τέταρτη!

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 για τη Γάνδη κόντρα στην Άντερλεχτ.

Στατιστικό: Από 7 σερί Under 2,5 προέρχεται η Γάνδη ανεξαρτήτως έδρας.