4η αγωνιστική των πλέι οφ ΙI. Οι ομάδες ξεκινούν από μηδενική βαθμολογία και χωρίζονται σε δύο ομίλους. Στον έναν όμιλο (Α) συμμετέχουν Κορτράικ, Μουσκρόν, Σταντάρ Λιέγης και Μπέβερεν και στον άλλο (Β) Σαρλερουά, Λόκερεν, Μαλίν και Σεντ Τρούιντεν. Οι νικήτριες ομάδες των δύο ομίλων θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό (Testmatche). Εκεί θα αντιμετωπίσουν την 4η ομάδα της τελικής βαθμολογίας των πλέι οφ Ι. Ο τελικός νικητής θα πάρει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πρώτος γύρος: Μαλίν – Σαρλερουά 0-1

Δεύτερος γύρος: Σαρλερουά – Μαλίν 3-2

Πλέι οφ: Μαλίν – Σαρλερουά 2-3

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Είχε τεράστια ανάγκη τη νίκη η Σαρλερουά την περασμένη αγωνιστική, την πήρε εκτός έδρας κόντρα στη Μαλίν και έμεινε «ζωντανή» στη μάχη για την πρωτιά. Έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο οι «ζέβρες», που είχαν ξεκινήσει με μόλις έναν πόντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, κινδύνευαν να μείνουν πολύ πίσω απ’ την κορυφή. Έκαναν φοβερή εμφάνιση, σκόραραν τρεις φορές για να προηγηθούν 0-3 στο 70’, στο φινάλε αγχώθηκαν λίγο, αλλά πήραν τη σπουδαία νίκη. Το κλίμα είναι βελτιωμένο στις τάξεις της Σαρλερουά, με τον κόουτς Μαζού να ζητά συγκέντρωση και διάθεση για μια καλή πορεία στα πλέι οφ ΙΙ, με στόχο τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς (0-3-1), δέχονται εύκολα το γκολ τελευταία. Επιστρέφουν οι Βίλεμς (ΑΜ 16/0) και Φρανσουά (AM 2/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για τη Σαρλερουά με 2-3 επί της Μαλίν.

Στατιστικό: Από πέντε σερί εντός έδρας G/G προέρχεται η Σαρλερουά.

Στοιχημάτισε τώρα στο Σαρλερουά – Μαλίν
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΛΙΝ

Έχασε την ευκαιρία να γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του Β’ ομίλου η Μαλίν μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας απ’ τη Σαρλερουά. Προερχόταν από δύο σερί νίκες στα πλέι οφ, αν έκανε το 3Χ3 την περασμένη εβδομάδα θα ήταν το απόλυτο φαβορί για την κορυφή, την οποία πλέον μοιράζεται με τη Λόκερεν. Σήμερα θέλει να πάρει τη ρεβάνς κόντρα στη Σαρλερουά και να την κερδίσει στο γήπεδο της, ωστόσο την ίδια ώρα η Λόκερεν έχει σοβαρές πιθανότητες να περνά νικήτρια απ’ την έδρα της αδιάφορης Σεντ Τρούιντεν. Είναι κρίσιμη η αγωνιστική, πλέον κανείς δεν παίζει για την ισοπαλία, άπαντες πηγαίνουν για το «τρίποντο». Θέλει τη διάκριση μέσω των πλέι οφ η Μαλίν, που θα παλέψει για την πρώτη θέση και την πρόκριση στα μπαράζ της Ευρώπης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα για τη Μαλίν με 2-3 απ’ τη Σαρλερουά.

Στατιστικό: Αήττητη η Μαλίν στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, δε δέχτηκε γκολ στα τρία.