4η αγωνιστική των πλέι οφ ΙI. Οι ομάδες ξεκινούν από μηδενική βαθμολογία και χωρίζονται σε δύο ομίλους. Στον έναν όμιλο (Α) συμμετέχουν Κορτράικ, Μουσκρόν, Σταντάρ Λιέγης και Μπέβερεν και στον άλλο (Β) Σαρλερουά, Λόκερεν, Μαλίν και Σεντ Τρούιντεν. Οι νικήτριες ομάδες των δύο ομίλων θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό (Testmatche). Εκεί θα αντιμετωπίσουν την 4η ομάδα της τελικής βαθμολογίας των πλέι οφ Ι. Ο τελικός νικητής θα πάρει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. 

Πρώτος γύρος: Μπέβερεν – Κορτράικ 2-1

Δεύτερος γύρος: Κορτράικ – Μπέβερεν 3-1

Πλέι οφ: Μπέβερεν – Κορτράικ 2-3

ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση έχει σήμερα η Κορτράικ, θέλει να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Έκανε το χρέος της την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μπέβερεν εκτός έδρας, όπου επικράτησε 2-3, πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση στα τελευταία 20 λεπτά. Έχανε μέχρι το 74’, ισοφάρισε και έπειτα από τρία λεπτά έκανε το 1-2, για να «κλειδώσει» τη νίκη με το 1-3 στο 85’. Ήταν η πρώτη νίκη του Πάτρικ Ντε Βίλντε στον πάγκο των γηπεδούχων, αποτέλεσμα που τους έφερε στη δεύτερη θέση με 5 πόντους, όσους έχει και η Μουσκρόν που ηττήθηκε χθες απ’ τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία πέρασε πρώτη με 7 βαθμούς. Δύο σερί εντός έδρας ματς έχει στο πρόγραμμα η Κορτράικ, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Σταντάρ, θέλει έξι πόντους για να πάρει προβάδισμα για την πρωτιά.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για την Κορτράικ με 2-3 επί της Μπέβερεν.

Στατιστικό: Δε δέχτηκε γκολ η Κορτράικ στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς.

Στοιχημάτισε τώρα στο Κορτράικ – Μπέβερεν
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Την πρώτη νίκη της στα πλέι οφ αναζητά ακόμη η Μπέβερεν. Ξεκίνησε με την εντός έδρας ήττα απ’ τη Σταντάρ Λιέγης (0-1), ένα δίκαιο αποτέλεσμα, συνέχισε με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Μουσκρόν, ενώ την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας 2-3 απ’ την Κορτράικ. Το πήγε καλά το ματς στο πρώτο μέρος, θα μπορούσε να προηγηθεί ακόμη και 2-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε παθητικά και το «πλήρωσε» με τρία εις βάρος της γκολ μέσα σε 11 λεπτά. Έτσι, έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 1 πόντο, χρειάζεται 3/3 νίκες στα παιχνίδια που απομένουν για να έχει ελπίδες κατάκτησης της πρωτιάς. Χωρίς «τρίποντο» η Μπέβερεν στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, στα τέσσερα πρώτα δε σκόραρε, κέρδισε τελευταία φορά τον Φεβρουάριο. Επιστρέφει ο Μορέν (ΑΜ 12/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 για την Μπέβερεν κόντρα στην Κορτράικ.

Στατιστικό: Από 4/6 εκτός έδρας Over 2,5 προέρχεται η Μπέβερεν.