4η αγωνιστική των πλέι οφ ΙI. Οι ομάδες ξεκινούν από μηδενική βαθμολογία και χωρίζονται σε δύο ομίλους. Στον έναν όμιλο (Α) συμμετέχουν Κορτράικ, Μουσκρόν, Σταντάρ Λιέγης και Μπέβερεν και στον άλλο (Β) Σαρλερουά, Λόκερεν, Μαλίν και Σεντ Τρούιντεν. Οι νικήτριες ομάδες των δύο ομίλων θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό (Testmatche). Εκεί θα αντιμετωπίσουν την 4η ομάδα της τελικής βαθμολογίας των πλέι οφ Ι. Ο τελικός νικητής θα πάρει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. 

Πρώτος γύρος: Μουσκρόν – Σταντάρ Λιέγης 1-1

Δεύτερος γύρος: Σταντάρ Λιέγης – Μουσκρόν 3-0

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Πρώτη ήττα για τη Σταντάρ Λιέγης την περασμένη εβδομάδα, απόλυτα δίκαιη εκτός έδρας κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο. Έκανε τη χειρότερη εμφάνιση στα πλέι οφ και μια απ’ τις χειρότερες των τελευταίων εβδομάδων, έχασε απόλυτα καθαρά, ένα λογικό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο και ο κόουτς Φερέρα κάνει διαρκώς δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Υπενθυμίζεται ότι η Σταντάρ κατέκτησε το Κύπελλο και παράλληλα κέρδισε το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που τη μετατρέπει σε παντελώς αδιάφορη στη διαδικασία των πλέι οφ. Είχε ξεκινήσει καλά στις πρώτες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ, όπου πήρε 4 πόντους, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα ήταν κακή. «Θέλω να δω καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Οφείλουμε να σεβαστούμε το κλαμπ και να δείξουμε περισσότερα στο γήπεδο», είπε ο Φερέρα. Επιστρέφουν οι Ενό (ΜΕ 13/1), Ντοσεβί (ΜΕ 24/5) και Εντμίλσον (ΜΕ 9/1), πολλές οι απουσίες για ακόμη μια φορά.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τη Σταντάρ Λιέγης με 2-0 απ’ τη Μουσκρόν.

Στατιστικό: Από 8 σερί εντός έδρας 2-3 Goal προέρχεται η Σταντάρ Λιέγης στο πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Σταντάρ Λιέγης – Μουσκρόν
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΥΣΚΡΟΝ

Παρά το γεγονός ότι μπήκε στα πλέι οφ με διάθεση για δοκιμές και χαλαρές εμφανίσεις, η Μουσκρόν αποδεικνύει ότι μπορεί να πάρει και αποτελέσματα. Ξεκίνησε με την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Κορτράικ, αποτέλεσμα που επανέλαβε και κόντρα στην Μπέβερεν εντός έδρας, σ’ ένα ματς όπου θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει. Κράταγε την κορυφαία της εμφάνιση για το εντός έδρας ματς με τη Σταντάρ Λιέγης την περασμένη εβδομάδα, ένα παιχνίδι όπου κέρδισε δίκαια και καθαρά 2-0. Ανέβηκε στους 5 πόντους και «έπιασε» την Κορτράικ στην κορυφή, οι δύο τους κοντράρονται την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Μουσκρόν. Ικανοποίηση επικρατεί σε όλη την ομάδα, σήμερα η Μουσκρόν θέλει να παρουσιάσει για ακόμη μια φορά ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Σταντάρ. Επιστρέφει ο Μούλιτς (ΕΠ 4/1).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τη Μουσκρόν με 2-0 επί της Σταντάρ Λιέγης.

Στατιστικό: Από τέσσερα σερί NG προέρχεται η Μουσκρόν ανεξαρτήτως έδρας.