Στις 22/02: Ιντεπεντιέντε – Ρασίνγκ Κλουμπ 1-1

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Οι δύο “αιώνιες” της Αβεγιανέδα κοντράρονται σήμερα στο “Χουάν Ντομίνγκο Περόν”. Η γηπεδούχος Ρασίνγκ Κλουμπ έρχεται από ένα μέτριο σερί δύο ισοπαλιών (αμφότερες εντός έδρας) και μίας ήττας σε επίπεδο πρωταθλήματος, που την κρατούν στην 7η θέση του β’ ομίλου με 16 βαθμούς, πολύ μακριά από την πρωτοπόρο Λανούς. Στο 2-3-0 το φετινό εντός έδρας σερί, ενώ μεσοβδόμαδα υπάρχει το πρώτο ματς απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο κόουτς Σάβα αναμένεται να αφήσει εκτός ενδεκάδας πλήθος βασικών παικτών, λόγω της μεγάλης κούρασης από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στη Βολιβία, αλλά και λόγω του επικείμενου ταξιδιού στη Βραζιλία.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Μπολιβάρ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Στοιχημάτισε τώρα στο Ρασίνγκ Κλουμπ – Ιντεπεντιέντε
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Η Ιντεπεντιέντε, από την πλευρά της, θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί των τελευταίων έξι αγωνιστικών (4-2-0), προκειμένου να πλησιάσει στο -2 από την κορυφή του α’ ομίλου και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για την πρωτιά. Ανέπαφη η εστία της στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αν και το νικηφόρο 0-2 επί της Βελέζ Σάρσφιλντ πήρε τη σκυτάλη από τις “λευκές” ισοπαλίες κόντρα σε Σαρμιέντο (εκτός) και Ολίμπο (εντός). Στο 2-2-1 το εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

Προηγούμενο ματς: Πέτυχε ένα σημαντικό διπλό επί της Βελέζ Σάρσφιλντ με 0-2.

Στατιστικό: Αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-2-0).