* Στις 28/02: Ουρακάν – Σαν Λορέντζο 1-1

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Το βλέμμα στο πρωτάθλημα στρέφει αποκλειστικά η Σαν Λορέντζο, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Κόπα Λιμπερταδόρες (υπέστη τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων). Στόχος για τους γηπεδούχους… η τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε επίπεδο λίγκας, μετά από αυτές επί των Μπελγράνο (3-2), Γοδόι Κρουζ (0-1) και Ροζάριο Σεντράλ (2-1). Συγκάτοικος με τη Γοδόι Κρουζ στην κορυφή του πρώτου ομίλου είναι η Σαν Λορέντζο, στο +1 από την Άρσεναλ Σαραντί και στο +2 από την Ιντεπεντιέντε.

Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο μέσος Μπελούσι, σε περίπτωση που δεν προλάβει το σημερινό ματς θα αντικατασταθεί στο αρχικό σχήμα από τον Μερσιέρ. Παράλληλα, ο Μπλάνκο εισέρχεται στο αρχικό σχήμα αντί του Καουτερούτσιο.

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην εντός έδρας συνάντηση με τη Λίγκα ντε Κίτο, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες.

Στατιστικό: Νικηφόρα τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Στοιχημάτισε τώρα στο Σαν Λορέντζο – Ουρακάν
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΡΑΚΑΝ

Η Ουρακάν, από την πλευρά της, κλείδωσε μεσοβδόμαδα την πρόκριση στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες με το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ. Μάλιστα, θα αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη αντίπαλο και στη φάση των “16” (την προσεχή Τετάρτη το πρώτο ματς). Σήμερα στρέφει το βλέμμα στο πρωτάθλημα, όπου προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Νιούελς Ολντ Μπόις (1-0) και μετρά μόνο μία νίκη στην τελευταία τετράδα αγώνων της (1-1-2). Παράλληλα, αγνοεί το διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος (0-1-2). Έτσι, έχει υποχωρήσει στην 4η θέση του δεύτερου ομίλου.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε με το ισόπαλο 0-0 από την έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ, για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-1-2).