* Στις 03/04: Ντεφένσα Χουστίσια – Άρσεναλ Σαραντί 0-1

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Μπορεί να κόλλησε την περασμένη εβδομάδα στο ισόπαλο 3-3 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπελγράνο, όμως η Άρσεναλ Σαραντί παραμένει ζωντανή στη μάχη για την πρωτιά του πρώτου ομίλου, όντας μόλις στο -1 από το ζευγάρι κορυφής των Γοδόι Κρουζ και Σαν Λορέντζο. Μόλις μία ήττα μετρούν οι γηπεδούχοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-1-1), στο 3-1-1 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα, το νικηφόρο 0-1 της 3ης Απριλίου επί της Ντεφένσα τους δίνει ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει του σημερινού ματς.

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα η ομάδα, αναμένεται να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπελγράνο.

Προηγούμενο ματς: Ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπελγράνο.

Στατιστικό: Μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-1-1).

Στοιχημάτισε τώρα στο Άρσεναλ Σαραντί – Ντεφένσα Χουστίσια
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ντεφένσα Χουστίσια, η οποία στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Η ήττα με 3-1 πήρε τη σκυτάλη από το νικηφόρο 2-1 επί της Ατλέτικο Τεμπερλέι και ήταν η τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στην 6η θέση του δεύτερου ομίλου βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, στο 2-0-3 το φετινό εκτός έδρας σερί.

Μοναδικός απών ο τιμωρημένος μπακ Νταμιάν Μαρτίνες, θα αντικατασταθεί στην ενδεκάδα από τον Ούγο Σίλβα. Αποθεραπεύθηκε πλήρως και είναι διαθέσιμος ο μέσος Φρέδες. Ο Σαντίγιο έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Αρίας για τον βασικό κίπερ.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Τουκουμάν με 3-1. Αποβολή για τον Ντ. Μαρτίνες στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στατιστικό: Τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-0-4).