ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Must win το σημερινό ματς για την Ατλέτικο Ραφαέλα, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στην ειδική κατηγορία για τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι διεύρυναν ακόμα περισσότερο το αρνητικό σερί τους, καθώς η νίκη συνεχίζει να αγνοείται από την πρεμιέρα. Οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες συνθέτουν το σερί στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, ενώ με ήττες έχουν συνδυαστεί τα 4/5 φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Σημειώστε επίσης ότι στο ατυχές παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τη Λανούς ο Γκρατσιάνι έβαλε μπροστά τη Ραφαέλα στο 42ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή στην επανάληψη. Ο Καστεγιάνο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Σεράνο στη μεσαία γραμμή.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Λανούς με 2-1.

Στατιστικό: Όγδοη ήττα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (0-2-8).

Στοιχημάτισε τώρα στο Α – Β
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα ψάξει σήμερα η Πατρονάτο, καθώς το ατυχές 0-2 της περασμένης αγωνιστικής από την Μπάνφιλντ πήρε τη σκυτάλη από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Κολόν Σάντα Φε. Οι νεοφώτιστοι έχουν συλλέξει τους 10 από τους 13 βαθμούς τους μέσα στο “σπίτι” τους, ενώ παράλληλα παραμένουν χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-3). Πάντως, έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στις πέντε φετινές εξόδους τους. Το θετικό για τον κόουτς Φορεστέγιο είναι ότι δεν ταλαιπωρείται σήμερα από κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπάνφιλντ με 0-2.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 τα πέντε φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της.