Στις 06/02: Αλντοσίβι – Ολίμπο 3-0

* Over 2,5 οι 6/7 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΟΛΙΜΠΟ

Στον “πάτο” του πρώτου ομίλου έχει υποχωρήσει η Ολίμπο, με τη συγκομιδή των εννιά βαθμών στις 11 πρώτες αγωνιστικές σίγουρα να κρίνεται αρνητική. Το θετικό είναι ότι μπορεί να… αισθάνεται σχετικά άνετα στην ειδική βαθμολογία για τον υποβιβασμό. Μακριά από τις νίκες οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), έχουν σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτό το καρέ αγώνων. Στο 2-1-2 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα.

Είσοδος στο αρχικό σχήμα για τον μέσο Μπλάνκο, στη θέση του τραυματία μπακ Κριστιάν Βιγιανουέβα (ο Μανσίγια θα μετακινηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας).

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εντός έδρας ήττα από τη Ρίβερ Πλέιτ με 0-1.

Στατιστικό: NG και Under 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Στοιχημάτισε τώρα στο Ολίμπο – Αλντοσίβι
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ

Η Αλντοσίβι, από την πλευρά της, έχει συλλέξει 13 βαθμούς στη φετινή λίγκα, μόλις τους δύο εξ αυτών μακριά από το “σπίτι” της. Η σαφής αδυναμία στα εκτός έδρας ματς έγινε εμφανής και το περασμένο σαββατοκύριακο, με την ομάδα να προηγείται μέσα στο “Μπομπονέρα”, αλλά να δέχεται τέσσερα γκολ στη συνέχεια. Ήταν η πρώτη ήττα για την Αλντοσίβι στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (1-1-1), αλλά όπως προαναφέραμε συνεχίζει να αγνοεί το διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-3). Φανέλα βασικού θα πάρει ο Αρίας στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντικαθιστώντας τον Κανέβερ. Χωρίς κανένα πρόβλημα απουσιών οι φιλοξενούμενοι.

Προηγούμενο ματς: Έφυγε ηττημένη από την έδρα της Μπόκα Τζούνιορς με 4-1. Προηγήθηκε με τον Μπαντιέρα στο 22′, για να δεχθεί τέσσερα γκολ στη συνέχεια.

Στατιστικό: Χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-3).