Στις 14/02: Ροζάριο Σεντράλ – Νιούελς Ολντ Μπόις 2-0

* Αήττητη η Ροζάριο Σεντράλ στα εννιά τελευταία ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στη Νιούελς Ολντ Μπόις, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Τοπικό ντέρμπι στο Ροζάριο, με τη Νιούελς Ολντ Μπόις να ψάχνει μία έμμεση εκδίκηση για το ατυχές 2-0 του Φεβρουαρίου και να επιθυμεί παράλληλα να βελτιώσει την αρνητική παράδοση. Ανεβασμένοι ψυχολογικά οι γηπεδούχοι μετά το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής επί της Ουρακάν, το οποίο έβαλε τέλος σε ένα… εκνευριστικό σερί τεσσάρων κολλητών ισοπαλιών. Βέβαια, έχουν συλλέξει μόλις 11 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκονται ουσιαστικά χωρίς στόχους.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας της Ουρακάν με 1-0.

Στατιστικό: Η νίκη αυτή πήρε τη σκυτάλη από τέσσερις σερί ισοπαλίες.

Στοιχημάτισε τώρα στο Νιούελς Ολντ Μπόις – Ροζάριο Σεντράλ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Η Ροζάριο Σεντράλ, από την πλευρά της, καλείται σήμερα να βελτιώσει το άσχημο σερί των τελευταίων έξι αγωνιστικών (1-2-3), προκειμένου να διατηρήσει μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της πρωτιάς στον α’ όμιλο. Με ήττες έχουν συνδυαστεί τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, στο 2-1-2 το εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα. Σημειώστε ότι μεσοβδόμαδα η ομάδα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, για το πρώτο ματς απέναντι στην Γκρέμιο για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αποθεραπεύθηκε πλήρως ο επιθετικός Λαρόντο και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί από την αρχή. Απών λόγω οικογενειακού ζητήματος ο αμυντικός Πάμπλο Άλβαρες.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Σαν Λορέντζο με 2-1.

Στατιστικό: Μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3).