* Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Καϊζερσλάουτερν για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Καϊζερσλάουτερν με αντίπαλο τη Λειψία σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Μία νίκη μακριά από τη βαθμολογική παραμονή της στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας βρίσκεται η Καϊζερσλάουτερν, η οποία παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ (4-3 εκτός έδρας) στις 19 Μαρτίου το συγκρότημα του Φούνφστουκ επικράτησε των Σαντχάουζεν (2-0 εντός έδρας) και Μπίλεφελντ (1-0 εκτός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Καρλσρούη (0-0 εντός έδρας). Κόντρα στην Μπίλεφελντ την προηγούμενη βδομάδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πρζιμπίλκο στο 70’. Με αυτό ο 23χρονος Πολωνός επιθετικός έφτασε συνολικά τα έξι σε 28 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.

Μόλις μία νίκη πανηγύρισε η Καϊζερσλάουτερν στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκε no-goal, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Κόντρα στη Λειψία δεν έχει σημασία το σύστημα που θα χρησιμοποιήσουμε, αλλά η σωστή νοοτροπία στον αγωνιστικό χώρο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Καϊζερσλάουτερν. Από ίωση ταλαιπωρήθηκαν μέσα στη βδομάδα οι Μπόντβαρσον, Καρλ, Γιένσεν και Ρινγκ, η συμμετοχή των οποίων κρίνεται αμφίβολη.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας νίκη με 1-0 πανηγύρισε η Καϊζερσλάουτερν επί της Μπίλεφελντ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Καϊζερσλάουτερν διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Καϊζερσλάουτερν – Λειψία
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ

Την ευκαιρία να αυξήσει και πάλι τη διαφορά της από την τρίτη Νυρεμβέργη στους έξι βαθμούς έχει απόψε η Λειψία. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Καϊζερσλάουτερν. Μετά τις δύο σερί νίκες που πανηγύρισε κόντρα στις Μπόχουμ (3-1 εντός έδρας) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (3-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ράνγκνικ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σαντχάουζεν. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βόλμαν στο 62’. Δύο νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός της Λειψίας στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση.

Στις δύο σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Θα πρέπει να είμαστε γρήγοροι στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στην Καϊζερσλάουτερν», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός Κάιζερ εν όψει της αποψινής αναμέτρησης. Από την πλευρά του ο προπονητής της Λειψίας είπε: «Η Καϊζερσλάουτερν δεν πρόκειται για μία απλή ομάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα, θα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Λειψία από τη Σαντχάουζεν, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Λειψίας για το πρωτάθλημα.