* Η Μπραουνσβάιγκ δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Μπραουνσβάιγκ αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Μπραουνσβάιγκ σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΜΟΝΑΧΟ 1860

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μόναχο 1860 αποτέλεσε κι επίσημα ο Μόλμαν. Στη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν προσλήφθηκε ο Μπιερόφκα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Μόναχο 1860 στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Πιο συγκεκριμένα μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στη Σαντχάουζεν (3-2 εντός έδρας) στις 4 Μαρτίου μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπίλεφελντ (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Λειψία (2-1 εκτός έδρας), Καρλσρούη (3-1 εκτός έδρας), Γκρόιτερ Φιρτ (1-0 εντός έδρας) και Ντούισμπουργκ (2-1 εκτός έδρας).

Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Λιέντλ στο 64’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε εννέα λεπτά αργότερα με τον Μπρόκερ. Το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Ντούισμπουργκ διαμόρφωσε πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Ομπίνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μόναχο 1860 αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 80’, όταν ο Ντεγκενέκ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή. «Έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ. Δεν αμφιβάλλω για τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο νέος προπονητής των «λιονταριών».

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Μόναχο 1860 από την Ντούισμπουργκ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μόναχο 1860 γνώρισε την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Μόναχο 1860 – Μπραουνσβάιγκ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Μπραουνσβάιγκ στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο την Πάντερμπορν (2-1 εντός έδρας) την 1η του μηνός. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Λίμπερκνεχτ σημείωσε πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Χαϊντενχάιμ (2-2 εκτός έδρας) και Φράιμπουργκ (2-2 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Χόλτμαν στο 54’, ενώ τρία λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ράιχελ.

Στο 70’ ήρθε η απάντηση των φιλοξενούμενων με τον Πέτερσεν. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Κεμπφ στις καθυστερήσεις αυτής, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στη Φράιμπουργκ. Χωρίς νίκη παραμένει η Μπραουνσβάιγκ στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στις τρεις από αυτές δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Μπραουνσβάιγκ και Φράιμπουργκ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (2-2), στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Μπραουνσβάιγκ για το πρωτάθλημα.