* Η Μπίλεφελντ αδυνατεί να σκοράρει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μπίλεφελντ με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Τρεις αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί που «έτρεχε» η Μπίλεφελντ στο πρωτάθλημα, στο οποίο σημείωσε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μόναχο 1860 (1-1 εκτός έδρας) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (0-0 εντός έδρας), κι επικράτησε της Σαντχάουζεν (4-1 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Μάιερ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καϊζερσλάουτερν την προηγούμενη βδομάδα, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πρζιμπίλκο στο 70’. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Μπίλεφελντ στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Στις τρεις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Ποινή τιμωρίας θα εκτίσει στη σημερινή αναμέτρηση της Μπίλεφελντ με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ ο Γιούνγκλας. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο προπονητής του συλλόγου αναμένεται να τον αντικαταστήσει με τον Σάλγκερ, ο οποίος θα πάρει θέση δίπλα στον Μπέρεντ στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου. «Κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ μπορούμε να κάνουμε το καθοριστικό βήμα για την παραμονή μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μπίλεφελντ.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Μπίλεφελντ από την Καϊζερσλάουτερν, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπίλεφελντ πανηγύρισε μόλις δύο νίκες στα 19 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Μπίλεφελντ – Γκρόιτερ Φιρτ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Από δύο σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Γκρόιτερ Φιρτ, η οποία έχοντας διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία είναι βαθμολογικά αδιάφορη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 που γνώρισε από τη Φράιμπουργκ στις 4 του μηνός το συγκρότημα του Ρούθενμπεκ επικράτησε των Μόναχο 1860 (1-0 εκτός έδρας) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (3-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Βέτον Μπέρισα στο 10’. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 17’ με τον Σαράρερ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Βέτον Μπέρισα, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του, έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Γκρόιτερ Φιρτ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση σημείωσε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και πιο συγκεκριμένα στο 43’, ο Στίπερμαν. Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός, Βέτον Μπέρισα, έφτασε συνολικά τα έξι σε 29 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Γκρόιτερ Φιρτ στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις τέσσερις σημειώθηκε goal-goal, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε στην έδρα της η Γκρόιτερ Φιρτ επικρατώντας με 3-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Γκρόιτερ Φιρτ για το πρωτάθλημα.