ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Μπράντφορντ εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο ματς της, η Γουόλσολ έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο, ενώ ακόμα και η δεύτερη θέση μοιάζει πολύ δύσκολος στόχος. Συγκεκριμένα, είναι στο -6 από την 2η Μπέρτον με ματς λιγότερο και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει ότι θα την φτάσει με δύο αγωνιστικές να απομένουν μετά. Ο πρώτος σκόρερ Μπράντσο, είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός, μετά από δύο ματς που βρέθηκε στον πάγκο.

“Σίγουρα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την ήττα από την Μπράντφορντ, ειδικά με αυτό το βαρύ σκορ. Έχουμε ξαναυπάρξει σε αυτή τη θέση, αλλά πάντα βρίσκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε άμεσα. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και στο ματς με την Σριούσμπερι. Είναι ένα εντός έδρας ματς και χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη βοήθεια των οπαδών μας”, τόνισε ο Νιλ Έθεριτζ.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 4-0 από την Μπράντφορντ εκτός έδρα για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, εντός έδρας, έχουν έρθει G/G.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Αυτή τη στιγμή είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη θα οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία και θα παίξει τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν χωρίς κανένα άγχος. Για να είναι σε αυτή την θέση, βοήθησε πάρα πολύ η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της με 3-2 εκτός έδρας απέναντι στην Τζίλιγχαμ. Οι Γουάλας και Μπλακ είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμών.

“Το παιχνίδι με την Γουόλσολ δεν θα είναι περισσότερο σημαντικό από άλλα. Σε αυτό το σημείο της σεζόν, δεν έχει σημασία η θέση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Πολλοί παίχτες έχουν εμπειρία από ντέρμπι σαν και αυτό και με θέληση και αποφασιστηκότητα μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε”, τόνισε ο Άντι Μάνγκαν.

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 3-2 την Τζίλιγαμ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G.