ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογία που οδηγεί στα Play Off, αλλά αν δεν βελτιωθούν άμεσα, σύντομα θα χάσουν τη θέση από την Μπάρνσλεϊ με την οποία ισοβαθμούν. Συγκεκριμένα, δεν έχουν νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Κροφτς επιστρέφει ενώ οι Λοφτ και Γουίλιαμς είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμών.

«Αυτό που μας απέδειξε το παιχνίδι της Τρίτης είναι ότι είμαστε έτοιμοι για αυτή τη μάχη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πως έχουμε την όρεξη, την πυγμή και το στομάχι για κάτι τέτοιο. Τίποτα δεν κατακτιέται εύκολα στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας», είπε ο προπονητής Τζάστιν Έντινμπουργκ.

Προηγούμενο ματς: Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ρόντσντεϊλ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Έξι από τα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Σριούσμπερι είναι στην τελευταία θέση που χαρίζει την παραμονή, στο +2 από την Μπλάκπουλ και το μόνο θετικό είναι το γεγονός ότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από όλες της ομάδες που τν κυνηγούν. Αν όμως δεν κερδίσει για έβδομο συνεχόμενο ματς (0-4-3) τότε πολύ σύντομα θα βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη και δεν θα απομένουν και πολλές αγωνιστικές για να διορθώσει την κατάσταση.Επιστρέφει ο Γκράντισον μετά από πολύ καιρό και θα βοηθήσει.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 2-1 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα 8 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G.