ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Αν και έχασε 1-0 από την Κόβεντρι εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, η Μπράντφορντ παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας στο +2 από Τζίλιγχαμ και Μπάρνσλεϊ και ως ένα σημείο είναι στο χέρι της το αν θα καταφέρει να τερματίσει σε θέση που οδηγεί στα Play Off. Ο Ντέιβις αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, ενώ τρεις ακόμα παίχτες είναι αμφίβολοι.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 1-0 από την Κόβεντρι εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα εφτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Η 3η της βαθμολογίας Γουόλσολ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς λιγότερο που έχει από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού έφερε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με την Σουίντον. Παρόλα αυτά, έχοντας ακόμα ένα ματς λιγότερο, είναι στο -3 από την δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τομ Μπράντσο, επέστρεψε από τραυματισμό παίρνοντας λίγα λεπτά συμμετοχής και αναμένεται να είναι βασικός σε αυτό το παιχνίδι.

«Είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Πάντα μου άρεσε να παίζω στην έδρα της Μπράντφορντ και ως παίχτης. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και οι οπαδοί θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε ματς ως το τέλος της σεζόν», τόνισε ο Τζόν Γουίτλι.

Προηγούμενο ματς: Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σουίντον εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.