ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Μία ακόμα από τις ομάδες, οι οποίες δεν έχουν κάτι να κυνηγήσουν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Πιτέρμπορο έχει σωθεί και μαθηματικά, αλλά δεν προλαβαίνει τα Play Off. Ο Φόρεστερ είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει, ενώ ο Μπόστγουϊκ θα λείψει λόγω τραυματισμού. Γενικότερα θα γίνουν αλλαγές για να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίχτες που δεν έπαιξαν πολύ μέσα στη σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 1-0 από την Μπάρνσλεϊ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα εφτά τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5.

ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στην Μπέρι εντός έδρας με 2-1 και έτσι βρίσκονται στο -4 από την 6άδα και με τρία ματς να απομένουν, έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν ότι μπορούν να καταφέρουν να μπουν στα Play Off.Ο 19άχρονος Γούτον πέτυχε το νικητήριο γκολ και αναμένεται να παραμείνει στην βασική ενδεκάδα.

«Δεν σκεφτόμαστε τα Play Off. Πρώτον γιατί και να κερδίσουμε και τα τρία ματς που μας απομένουν, όλα θα εξαρτηθούν και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και δεύτερον, δεν χρειάζεται να βάζουμε παραπάνω πίεση στους εαυτούς μας. Ας παίξουμε ελεύθερα και όπου μας βγάλει», τόνισε ο Τζόρνταν Κλαρκ.

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 2-1 την Μπέρι εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Δύο από τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει N/G και Under 2,5.