* Η Νοβάρα επικράτησε στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Περούτζια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Νοβάρα σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Περούτζια σε όλες τις διοργανώσεις.

* Δείτε το παιχνίδι σε Live Stream στον Stoiximan.

ΝΟΒΑΡΑ

Εξαιρετικά σημαντική είναι η αποψινή αναμέτρηση της Νοβάρα με αντίπαλο την Περούτζια, στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Το συγκρότημα του Μπαρόνι κατάφερε να πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο τη Λιβόρνο (2-1 εντός έδρας) στις 16 του μηνός. Στις υπόλοιπες μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπρέσια (0-0 εκτός έδρας) και Σαλερνιτάνα (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Μπάρι (2-1 εντός έδρας), Σπέτσια (1-0 εκτός έδρας) και Βίρτους Λαντσιάνο (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Μαριλούνγκο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντι Φραντσέσκο στο 14’. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση στο 27’ με τον Γκαλαμπίνοφ. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Νοβάρα στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις τέσσερις σημειώθηκε goal-goal, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε η Νοβάρα από την έδρα της Βίρτους Λαντσιάνο γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στο ένα από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Νοβάρα για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Νοβάρα – Περούτζια (Κλικ Εδώ)

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπρέσια (2-2 εκτός έδρας), και τη νίκη επί της Αβελίνο (2-0 εντός έδρας), η Περούτζια επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μόντενα την προηγούμενη βδομάδα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Γκρανότσε, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο ποδοσφαιριστή πέντε λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 75’, ο Γκρανότσε έβαλε για τρίτη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. «Ξεκινήσαμε καλά στην αναμέτρηση, ωστόσο μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε τον έλεγχο. Δεν καταφέραμε να περάσουμε το τεστ. Πιστεύω πως αξίζαμε την ήττα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των «γκριφόνι». Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Μπισόλι για την ίδια διοργάνωση σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε no-goal.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η Περούτζια από τη Μόντενα, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε goal-goal στο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Περούτζια για το πρωτάθλημα.