* Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Τερνάνα για το πρωτάθλημα.

ΤΕΡΝΑΝΑ

Χωρίς νίκη παραμένει η Τερνάνα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πεσκάρα (1-0 εντός έδρας) στις 26 Μαρτίου το συγκρότημα του Μπρέντα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Βίρτους Εντέλα (2-2 εκτός έδρας) και Προ Βερτσέλι (2-2 εντός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών γνώρισε την ήττα από τις Κροτόνε (2-1 εντός έδρας) και Βιτσέντζα (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην Προ Βερτσέλι μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φουρλάν στο 54’, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα μέσα σε ένα λεπτό με τους Σκαβόνε (75’) και Αρντιτζόνε (76’). Το τελικό σκορ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε τρία λεπτά αργότερα από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Βιτάλε. «Η αναμέτρηση κόντρα στην Άσκολι θα είναι καθοριστική για την παραμονή μας στην κατηγορία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Τερνάνα.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Τερνάνα και Προ Βερτσέλι στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (2-2), στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Τερνάνα δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΑΣΚΟΛΙ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Άσκολι. Αφού κατάφερε να επικρατήσει των Περούτζια (2-0 εκτός έδρας) και Κάλιαρι (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Μάντζα γνώρισε την ήττα από τις Τραπάνι (4-3 εκτός έδρας) και Μπάρι (1-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σινάλια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31’. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Πετάνια στις καθυστερήσεις. Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Άσκολι στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκε no-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Η Τερνάνα είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα στην επιθετική γραμμή της. Έχει ξεκάθαρη ιδέα για το παιχνίδι και σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε για τη νίκη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Άσκολι.

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Άσκολι από την Μπάρι, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Άσκολι πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα οχτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.