* Η Αβελίνο γνώρισε την ήττα από το ημίχρονο στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Τραπάνι σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Τραπάνι παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Αβελίνο σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΒΕΛΙΝΟ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Αβελίνο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κροτόνε (0-0 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Τερνάνα (2-0 εντός έδρας), Λατίνα (3-0 εκτός έδρας), Πεσκάρα (3-1 εντός έδρας) και Περούτζια (2-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο (16/4) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αγκίρε στο 14’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 60’ ο Μπελμόντε. «Πιστεύω στις ικανότητες του προπονητή μας. Η ομάδα είναι καλύτερη από τον Ιανουάριο κι έπειτα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μασιμιλιάνο Τακόνε. Με τους 44 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει μετά το πέρας 36 αγωνιστικών οι «λύκοι» απομακρύνθηκαν 13 βαθμούς από την πρώτη οχτάδα του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, ενώ βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς νίκη παραμένουν στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση (μία ισοπαλία, τρεις ήττες).

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Περούτζια η Αβελίνο γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Αβελίνο σκόραρε στα δύο από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Αβελίνο – Τραπάνι (Κλικ Εδώ)

ΤΡΑΠΑΝΙ

Αήττητη παραμένει η Τραπάνι στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις έξι τελευταίες κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Βιτσέντζα (2-1 εκτός έδρας), Λιβόρνο (1-0 εντός έδρας), Σπέτσια (2-1 εκτός έδρας), Μπρέσια (3-0 εντός έδρας), Μόντενα (4-1 εκτός έδρας) και Άσκολι (4-3 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο (16/4) οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Παλιάρουλο (15’) και Σίτρο (30’), με τους φιλοξενούμενους να απαντούν ισάριθμες φορές με τους Κασία (37’ πεν) και Αλτομπέλι (39’). Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 71’, η Τραπάνι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Μοντάλτο, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κασία έφερε την αναμέτρηση στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε υπέρ των γηπεδούχων ο Νιτσέτο στο 82’. Αξίζει να σημειώσουμε πως τρία λεπτά αργότερα ο Ανταέ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα ποδοσφαιριστές τους φιλοξενούμενους.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε στην έδρα της η Τραπάνι επικρατώντας με 4-3 της Άσκολι, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Τραπάνι επικράτησε στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.