ΚΟΜΟ

Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Κόμο μετά το πέρας 36 αγωνιστικών έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς, οχτώ λιγότερους από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Κουόνι σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μόντενα (2-1 εκτός έδρας) στις 19 Μαρτίου μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Βίρτους Εντέλα (1-1 εντός έδρας) και Προ Βερτσέλι (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Πεσκάρα (2-1 εκτός έδρας) και Μπάρι (3-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο (16/4) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60’ με τον Πούσκας, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντέζι. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 79’ ο Ροσίνα. «Η καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα της Μπάρι μας δημιούργησε πρόβλημα», υπογράμμισε ο προπονητής του συλλόγου. Πέντε ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Κόμο στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Σε όλες σημειώθηκε goal-goal, ενώ μόλις στη μία σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Μπάρι η Κόμο γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Κόμο αναδείχθηκε ισόπαλη στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Κόμο – Κάλιαρι (Κλικ Εδώ)

ΚΑΛΙΑΡΙ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Κάλιαρι με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα αφού γνώρισε την ήττα από τις Σπέτσια (2-1 εντός έδρας) και Άσκολι (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ραστέλι φιλοδώρησε με έξι γκολ την Μπρέσια (6-0 εντός έδρας) το Σάββατο (16/4). Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Καπουάνο (4’) και Ζοάο Πέντρο (23’ πεν, 34’). Το δεύτερο ξεκίνησε με τον τελευταίο να σκοράρει το τρίτο του γκολ (47’), ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 63’ ο Τζιανέτι έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Σάου να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 57’, λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Αντόνιο Καράτσιολο. «Ήταν μία αξέχαστη μέρα, παίξαμε σαν ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καπουάνο (ΑΜ). Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο απολογισμός των Σαρδηνών στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν.

Προηγούμενο ματς: Ξέσπασε η Κάλιαρι κόντρα στην Μπρέσια επικρατώντας εντός έδρας με 6-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κάλιαρι για το πρωτάθλημα.