* Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα για το πρωτάθλημα.

* Η Αταλάντα σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Αταλάντα δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Χωρίς νίκη παραμένει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα η Αταλάντα. Πιο συγκεκριμένα αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπολόνια (2-0 εντός έδρας) και Μίλαν (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Ρέγια γνώρισε την ήττα από την Τορίνο (2-1 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ρόμα (3-3 εντός έδρας) και Παλέρμο (2-2 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκεζ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε εννέα λεπτά αργότερα με τον Μποριέλο, ο οποίος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αταλάντα πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση με τον Παλέτα.

Το τελικό αποτέλεσμα σε αυτή διαμόρφωσε στο 76’ ο Στρούνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Παλέρμο έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 89’, καθώς ο Βιτιέλο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Αήττητοι παραμένουν οι «νερατζούρι» στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal. Η ομάδα από το Μπέργκαμο απέχει οχτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Παλέρμο και Αταλάντα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (2-2), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Αταλάντα πανηγύρισε μόλις δύο νίκες στα 19 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΙΕΒΟ

Άκρως εντυπωσιακή είναι η πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο μήνα η Κιέβο στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μαράν παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας πανηγυρίσει την παραμονή του στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ουντινέζε (0-0 εκτός έδρας) την Κυριακή (17/4) κατάφερε να διασύρει τη Φροζινόνε (5-1 εντός έδρας) μεσοβδόμαδα. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ν. Τσιοφάνι μόλις στο 5’. Στο 17’ έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της απευθείας αποβολής του Αγέτι. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 36’ με τον Φλόρο Φλόρες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί, σκοράροντας άλλες τέσσερις φορές με τους Πελισιέρ (47’ πεν, 80’), Ριγκόνι (58’) και Σάρντο (60’). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Φροζινόνε ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 52’ αποβλήθηκε ο Τσίμπσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και τα «ιπτάμενα γαϊδουράκια» συγκέντρωσαν συνολικά 48 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τη σημερινή αντίπαλό τους, Αταλάντα. «Πιστεύω πως το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να φτάσουμε τους 56 βαθμούς και να σπάσουμε το ρεκόρ πόντων της Κιέβο από το 2003», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Πανηγυρική εντός έδρας νίκη με 5-1 σημείωσε η Κιέβο επί της Φροζινόνε, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Κιέβο παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.