* Η Έμπολι γνώρισε την ήττα στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Έμπολι αδυνατεί να σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Δείτε αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι.

ΚΑΡΠΙ

Την ευκαιρία να ξεφύγει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, και να κάνει το μεγάλο βήμα για παραμονή έχει απόψε η Κάρπι. Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Σασουόλο (3-1 εντός έδρας) και Κιέβο (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Καστόρι επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 4-1 της Τζένοα. Μεσοβδόμαδα κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίες από την έδρα της Μίλαν, μένοντας στο 0-0. «Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Πραγματοποιήσαμε μία σπουδαία εμφάνιση. Επιβεβαιώσαμε την καλή δουλειά και τη βελτίωσή μας. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Κάρπι.

Έτσι, με τους 32 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά το πέρας 34ων αγωνιστικών η Κάρπι ισοβαθμεί με την Παλέρμο (η οποία έχει παιχνίδι περισσότερο), ενώ βρίσκεται στο +2 από την προτελευταία Φροζινόνε. Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση οι νεοφώτιστοι σημείωσαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Σε όλες σημειώθηκε goal-goal, ενώ μόλις στη μία σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. «Πάντα πιστεύαμε πως μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα παραμένει ενωμένη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Κρίμι (ΜΕ).

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Μίλαν και Κάρπι στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (0-0), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Κάρπι για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΕΜΠΟΛΙ

Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Έμπολι στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τζιαμπάολο επικράτησε των Φιορεντίνα (2-0 εντός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γιουβέντους (1-0 εκτός έδρας) και Λάτσιο (2-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην Ελλάς Βερόνα μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μακαρόνε στο 50’. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βιβιάνι. Με το γκολ που σημείωσε ο 36χρονος Ιταλός αρχηγός του συλλόγου, Μάσιμο Μακαρόνε, έφτασε συνολικά τα 12 σε 33 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μία εκπληκτική σεζόν.

Χωρίς νίκη παραμένει η Έμπολι στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκε no-goal, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Περιμένω πολλά από τους ποδοσφαιριστές μου στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κάρπι. Πρέπει να βελτιώσουμε την κατάταξή μας στο βαθμολογικό πίνακα. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα τα δώσει όλα για νίκη», υπογράμμισε ο προπονητής της Έμπολι, ο οποίος σε απάντηση σχετικά με το μέλλον του τόνισε πως δεν είναι σίγουρος για τίποτα, ρίχνοντας το μπαλάκι στη διοίκηση του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε στην έδρα της η Έμπολι επικρατώντας με 1-0 της Ελλάς Βερόνα, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα επτά τελευταία παιχνίδια της Έμπολι για το πρωτάθλημα.