* Η Ουντινέζε αγνοεί τη νίκη στα οχτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ίντερ με αντίπαλο την Ουντινέζε σε όλες τις διοργανώσεις.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ίντερ για το πρωτάθλημα.

ΙΝΤΕΡ

Μετά τις δύο σερί νίκες που πανηγύρισε κόντρα στις Φροζινόνε (1-0 εκτός έδρας) και Νάπολι (2-0 εντός έδρας) η Ίντερ επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας άλλο ένα πισωγύρισμα στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα μεσοβδόμαδα το συγκρότημα του Μαντσίνι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τζένοα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντε Μάιο στο 77’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Λαμάνα (ΤΕ), ο οποίος πραγματοποίησε κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και οι «νερατζούρι» συγκέντρωσαν 61 βαθμούς, επτά λιγότερους από την τρίτη Ρόμα και δύο περισσότερους από την πέμπτη Φιορεντίνα. Μόλις μία ήττα γνώρισαν στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσαν πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Η Ομοσπονδία τιμώρησε με τιμωρία της έδρας, και συγκεκριμένα με κλείσιμο μίας κερκίδας, την Ίντερ για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του αμυντικού της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ στο Μιλάνο βρίσκονται εκπρόσωποι της κινεζικής «Suning Group» για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επένδυσης στην Ίντερ.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Ίντερ από την Τζένοα, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Ίντερ επικράτησε στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε μετά από δύο αγωνιστικές η Ουντινέζε στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα αφού γνώρισε την ήττα από τη Σαμπντόρια (2-0 εκτός έδρας), και μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κιέβο (0-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Ντε Κάνιο επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Φιορεντίνα μεσοβδόμαδα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2’ με τον Ζαπάτα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 23’ με τη διπλή προσπάθεια του Ζάρατε. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 53’, ο Τερό. Ο 32χρονος Γάλλος επιθετικός έφτασε συνολικά τα δέκα γκολ σε 32 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν και οι «φριουλιάνοι» συγκέντρωσαν 38 βαθμούς, οχτώ περισσότερους από τη Φροζινόνε και την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς νίκη παραμένουν στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις δύο σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. «Αν μου έκανε πρόταση η Μαρσέιγ θα πήγαινα τρέχοντας. Αποτελεί για μένα ένα όνειρο να αγωνιστώ σε αυτήν», υπογράμμισε με δηλώσεις του στα γαλλικά ΜΜΕ ο Τερό (ΕΠ). Σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ουντινέζε, Κριστιάνο Τζιαρέτα, η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζιελίνσκι (ΜΕ) ο οποίος σε 31 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα σκόραρε τέσσερις φορές, ενώ μοίρασε έξι ασίστ.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Ουντινέζε στην έδρα της επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στο ένα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ουντινέζε για το πρωτάθλημα.