* Η Φροζινόνε σκόραρε στα δύο από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Παλέρμο για το πρωτάθλημα.

* Η Παλέρμο δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Μόλις τέσσερις βαθμούς κατάφερε να πανηγυρίσει η Φροζινόνε στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Στελόνε επικράτησε της Ελλάς Βερόνα (2-1 εκτός έδρας) στις 17 του μηνός, ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Φιορεντίνα (0-0 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κάρπι (2-1 εκτός έδρας), Τζένοα (4-0 εκτός έδρας), Ίντερ (1-0 εντός έδρας) και Κιέβο (5-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ν. Τσιοφάνι μόλις στο 5’. Στο 17’ έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της απευθείας αποβολής του Αγέτι. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 36’ με τον Φλόρο Φλόρες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί, σκοράροντας άλλες τέσσερις φορές με τους Πελισιέρ (47’ πεν, 80’), Ριγκόνι (58’) και Σάρντο (60’). Αξίζει να σημειώσουμε πως η Φροζινόνε ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 52’ αποβλήθηκε ο Τσίμπσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι νεοφώτιστοι για την ίδια διοργάνωση σημείωσαν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε όλες σημειώθηκε no-goal, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Τεράστιας σημασίας είναι η σημερινή αναμέτρηση τους με αντίπαλο την Παλέρμο, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Προηγούμενο ματς: Βαρύτατη εκτός έδρας ήττα με 5-1 γνώρισε η Φροζινόνε από την Κιέβο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Φροζινόνε για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΠΑΛΕΡΜΟ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Παλέρμο, στις οποίες σημείωσε πέντε ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κιέβο (3-1 εκτός έδρας), Παλέρμο (3-0 εντός έδρας) και Γιουβέντους (4-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Μπαλαρντίνι αναδείχθηκε ισόπαλο με την Αταλάντα (2-2 εντός έδρας) μεσοβδόμαδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκεζ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε εννέα λεπτά αργότερα με τον Μποριέλο, ο οποίος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αταλάντα πήρε κεφάλι στην αναμέτρηση με τον Παλέτα.

Το τελικό αποτέλεσμα σε αυτή διαμόρφωσε στο 76’ ο Στρούνα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Παλέρμο έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 89’, καθώς ο Βιτιέλο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Χωρίς νίκη παραμένουν οι Σικελοί στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στις τέσσερις δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, αποκάλυψε πως είχε ένα σημαντικό ραντεβού με άνθρωπο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Παλέρμο και Αταλάντα στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (2-2), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Παλέρμο αγνοεί τη νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.