* Σημειώθηκε over 2,5 στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ελλάς Βερόνα για το πρωτάθλημα.

* Η Ελλάς Βερόνα γνώρισε την ήττα από το ημίχρονο στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Ελλάς Βερόνα δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Δείτε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Ελλάς Βερόνα, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 22 βαθμούς, δέκα λιγότερους από τη ζώνη ασφαλείας και τη νεοφώτιστη Κάρπι. Πιο συγκεκριμένα μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στην Μπολόνια (1-0 εκτός έδρας) στις 4 του μηνός το συγκρότημα του Ντελ Νέρι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νάπολι (3-0 εκτός έδρας), Φροζινόνε (2-1 εντός έδρας) και Έμπολι (1-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Μακαρόνε στο 50’. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βιβιάνι.

Τρεις ήττες γνώρισαν οι Βερονέζοι στις ισάριθμες τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Σε όλες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε goal-goal. «Οι Τόνι και Φάρες θα μείνουν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίλαν. Αντίθετα σε αυτή θα βρεθεί ο Ιονιτά ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε», υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Ελλάς Βερόνα. «Το να δουλεύεις αυτές τις στιγμές είναι πολύ δύσκολο. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο υποβιβασμός είναι σχεδόν σίγουρος πλέον, είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε», κατέληξε.

Προηγούμενο ματς: Με άδεια χέρια επέστρεψε από την έδρα της Έμπολι η Ελλάς Βερόνα καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό για στοίχημα: Η Ελλάς Βερόνα πανηγύρισε μόλις τρεις νίκες στα 36 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΜΙΛΑΝ

Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Αταλάντα (2-1 εκτός έδρας) και Γιουβέντους (2-1 εντός έδρας) η Μίλαν επικράτησε της Σαμπντόρια (1-0 εκτός έδρας), ενώ μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης Κάρπι, μένοντας στο εντός έδρας 0-0. Έτσι οι «ροσονέρι» έκαναν ένα ακόμα πισωγύρισμα στην προσπάθεια που κάνουν για κατάκτηση της πέμπτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση το συγκρότημα του Μπρόκι σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις τρεις κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ελλάς Βερόνα ο προπονητής της Μίλαν τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του είναι χαρούμενοι με την αλλαγή συστήματος (σ.σ. χρησιμοποιεί επιτελικό μέσο πίσω από τους δύο επιθετικούς).

«Αυτοί που δεν συμφωνούν με το σύστημα που επιλέγω είναι έξω από τα αποδυτήρια του συλλόγου, κάτι που μου φαίνεται περίεργο. Οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να είναι αυτοί που έχουν το πρόβλημα, παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά χαρούμενοι. Είναι αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι που μαθαίνουν καινούργια πράγματα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων αυτός. Στα εξωαγωνιστικά θέματα ο μεγαλομέτοχος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναμένεται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του στον κινέζο επιχειρηματία Ρόμπιν Λι. Αν προχωρήσει αυτή η συμφωνία στα ταμεία των «ροσονέρι» θα μπουν περίπου 400.000.000 ευρώ.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Μίλαν και Κάρπι στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (0-0), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στο ένα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μίλαν για το πρωτάθλημα.