Πρώτος γύρος: Κισσαμικός – Ελευσίνα 1-0

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σπουδαίας κρισιμότητας το σημερινό παιχνίδια για την Ελευσίνα, που «καίγεται» για τη νίκη. Το χθεσινό «τρίποντο» για τα Χανιά τους έφερε στους 32 πόντους, ωστόσο ουσιαστικά μετρούν 29, λόγω της δεδομένης αφαίρεσης που θα τους επιβληθεί. Ο πίνακας δείχνει την Ελευσίνα στους 24 πόντους, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι μετράει 27, αφού είναι βέβαιο ότι θα πάρει το «τρίποντο» απ’ τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Συνεπώς, οι Αθηναίοι βρίσκονται –από χθες- ξανά εντός της ζώνης του υποβιβασμού, στο -2 απ’ τα Χανιά. Προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τη Ζάκυνθο, παιχνίδι όπου έκαναν κακή εμφάνιση, ωστόσο είχαν φρικτά παράπονα από τη φιλοξενία των αντιπάλων. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο βοηθός του Θανάση Δημόπουλου, Νικ Κάτσικας, παραιτήθηκε, κάτι που ουσιαστικά αφήνει την ομάδα «ακέφαλη» προπονητικά, μιας και ο Δημόπουλος είναι τιμωρημένος και θα βρίσκεται στην εξέδρα. Επιστρέφουν οι Κασνέτση (ME 16/0) και Τσίγκρος (AM 18/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 για την Ελευσίνα κόντρα στη Ζάκυνθο.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη ο Πανελευσινιακός στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς, δε σκόραρε στα τελευταία τρία (0-2-3).

Στοιχημάτισε τώρα στο Πανελευσινιακός – Κισσαμικός
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Μόλις το δεύτερο παιχνίδι του θα δώσει σήμερα ο Κισσαμικός στις τελευταίες 28 ημέρες, απόρροια του προγράμματος, που τον ήθελε να αντιμετωπίζει Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη. Ανάμεσα στα δύο ξεκούραστα «τρίποντα», οι Κρητικοί πήραν εντός έδρας 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στις 8 του μηνός, σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Στους 44 πόντους ο Κισσαμικός, είναι πλέον μια απ’ τις αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες της κατηγορίας. «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα της Ελευσίνας, που ξέρουμε την κρισιμότητα που έχει για αυτήν. Εμάς όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Έχουμε ξαναπεί ότι πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αυτή την καλή εικόνα που έχουμε δείξει», είπε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Επιστρέφει ο Μάνιας (ME 22/1).

Προηγούμενο ματς: Νίκη στα «χαρτιά» για τον Κισσαμικό επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Στατιστικό: Από 12 σερί εκτός έδρας 0-1 Goal προέρχεται ο Κισσαμικός σε όλες τις διοργανώσεις (δεν υπολογίζονται οι νίκες στα «χαρτιά» με Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη).