* Η Γκλάντμπαχ διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στο ένα από τα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα.

* Η Γκλάντμπαχ σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Μόλις έξι βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Γκλάντμπαχ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0 εντός έδρας) και Χέρτα (5-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Βόλφσμπουργκ (2-1 εκτός έδρας), Σάλκε (2-1 εκτός έδρας), Ίνγκολσταντ (1-0 εκτός έδρας) και Ανόβερο (2-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Αντόν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 60’ ο Σόμπιεχ. Πέντε νίκες πανηγύρισε το συγκρότημα του Σόμερ στις ισάριθμες τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση.

Στις τέσσερις από αυτές διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και η Γκλάντμπαχ παλεύει για την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Ο Χάκα εξέτισε την ποινή τιμωρίας του και επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα του συλλόγου για τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χόφενχαϊμ. Ο Αζάρ αναμένεται να πάρει τη θέση του επιτελικού μέσου, μιας και ο Στιντλ έμεινε εκτός αποστολής καθώς αυτός βρίσκεται στο πλάι της γυναίκας του που περιμένει παιδί.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Γκλάντμπαχ από το Ανόβερο, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Γκλάντμπαχ επικράτησε από το ημίχρονο στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Την προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας συνεχίζει η Χόφενχαϊμ, η οποία παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Νάγκελσμαν επικράτησε των Βόλφσμπουργκ (1-0 εντός έδρας), Αμβούργο (3-1 εκτός έδρας), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0 εκτός έδρας) και Χέρτα (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κολωνία (1-1 εντός έδρας). Κόντρα στη Χέρτα την προηγούμενη βδομάδα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σταρκ στο 26’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 33’ με τον Σαρ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση αυτής ο Ουτ.

Μόλις τρεις νίκες κατάφερε να πανηγυρίσει η Χόφενχαϊμ στις 15 συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες (16-25 τα γκολ). Ο Στρομπλ ενδέχεται να υποχωρήσει στο κέντρο της αμυντικής γραμμής της Χόφενχαϊμ για τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ, καθώς η συμμετοχή των Μπίτσακτσιτς και Σαρ κρίνεται αμφίβολη. Για μία θέση στο αριστερό άκρο αυτής ανταγωνίζονται οι Τόλιαν και Οχς, με τον πρώτο να φαντάζει επικρατέστερος για να πάρει φανέλα βασικού. Από εκεί και πέρα οι Σβέγκλερ και Πολάνσκι έχουν ισάριθμες πιθανότητες να αγωνιστούν στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Χόφενχαϊμ στην έδρα της επικρατώντας με 2-1 της Χέρτα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Χόφενχαϊμ παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.