* Η Λεβερκούζεν επικράτησε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στο ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Σάλκε για το πρωτάθλημα.

* Η Λεβερκούζεν σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΣΑΛΚΕ

Τέσσερις βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Σάλκε στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπραϊτενράιτερ επικράτησε της Γκλάντμπαχ (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ντόρτμουντ (2-2 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Χέρτα (2-0 εκτός έδρας), Ίνγκολσταντ (3-0 εκτός έδρας) και Μπάγερν Μονάχου (3-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λεβαντόφσκι στο 54’, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 73’ ο Βιντάλ. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένουν οι «βασιλικοί μπλε» στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις τέσσερις σημειώθηκε goal-goal, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Την τιμωρία του εξέτισε ο Κολάσινατς, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της Σάλκε, η οποία συνεχίζει τη μάχη για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Προηγούμενο ματς: Με σκυμμένο κεφάλι αποχώρησε η Σάλκε από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Σάλκε παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Στοιχημάτισε τώρα στο Σάλκε – Λεβερκούζεν
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Λεβερκούζεν η οποία πανηγύρισε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (3-3 εκτός έδρας) στις 5 Μαρτίου το συγκρότημα του Σμιντ επικράτησε των Αμβούργο (1-0 εντός έδρας), Στουτγκάρδη (2-0 εκτός έδρας), Βόλφσμπουργκ (3-0 εντός έδρας), Κολωνία (2-0 εκτός έδρας) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 70’ με τον Καμπλ, προτού ο Μπραντ διπλασιάσει τα τέρματά τους έξι λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις αυτής ο Μπελαραμπί.

Με τους 51 βαθμούς που συγκέντρωσαν οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν αν βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, δύο βαθμούς μπροστά από τη Χέρτα και έξι από τις Γκλάντμπαχ, Μάιντς και Σάλκε. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Λεβερκούζεν σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε no-goal. Στην αποστολή της Λεβερκούζεν επέστρεψαν οι Τοπράκ και Μπέντερ

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Λεβερκούζεν στην έδρα της επικρατώντας με 3-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Λεβερκούζεν διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.